- Makaleler
- 5
Vatan bilgisayardan sistem toplarken yanında Windows 10 alırsak, orada bütün sürücüleri güncel ve tamamen hazır bir şekilde teslim ederler mi?
İşletim sistemine yüklü miktarda ücret ödemen sorun olmazsa alabilirsin. Zaten almasan dahi 90 günlük deneme hakkın olan Windows 10 u kurarlar güncelleştirmeler ve driverler için emin değilim. Gerçi Windows 10 kurulma aşamasında cihaz internete bağlı ise driver güncelleştirmelerini otomatik olarak yapacaktır.Vatan bilgisayardan sistem toplarken yanında Windows 10 alırsak, orada bütün sürücüleri güncel ve tamamen hazır bir şekilde teslim ederler mi?
Abilerim öncelikle almayı düşündüğüm sistem üst düzey, ve ben hiç bir şeyi riske atmak istemiyorum. Daha önce kendi bilgisayarım hariç hiç kasa açmadım onda da sadece fanı söktüm. O yüzden benim istediğim, her şeyi onlar kursun bana hazır ve güncel bir sistem versinler. Tak çalıştır mantığıyla, yoksa bende istemiyorum fazladan ücret vermeyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.