Bu konuyu açmıştım fakat bana işlemcinin 1080p de yeteceğini söylediler.Yanlış oldu, sistemi ayrıntılı incelemedim lakin işlemci çok yetersiz geldi bana. Ryzen sistem toplamayı düşünmez miydiniz?
Sadece oyun oynayacaksanız mantıklı bir tercih. Ekran kartını besler mi bilmiyorum.Bu konuyu açmıştım fakat bana işlemcinin 1080p de yeteceğini söylediler.
Ryzen alabilirsem 3600x alabilirim onu da i5 9600kf'den kötü dediler.Sadece oyun oynayacaksanız mantıklı bir tercih. Ekran kartını besler ona bir şey demiyorum.
Oyun için 9600KF daha iyi ama sırf oyun için almıyorsunuz herhalde. Ben olsam 3600X alır geçerdim. İsterseniz yeni konu açın. Sırf oyun içinse 9600KF alabilirsiniz.Ryzen alabilirsem 3600x alabilirim onu da i5 9600kf'den kötü dediler.
Bazen edit yapıyorum onunda işleme hızı fazla umrumda değil. (ortalama hız yeterli daha önce r3 2200g rx570 kullanarak yaptım.)Oyun için 9600KF daha iyi ama sırf oyun için almıyorsunuz herhalde. Ben olsam 3600X alır geçerdim. İstersneiz yeni konu açın. Sırf oyun içinse 9600KF alabilirsiniz.
Siz bilirsiniz. 2070S'i 1080P'de mi kullanacaksınız?Bazen edit yapıyorum onunda işleme hızı fazla umrumda değil.
Evet monitörüm 1080p destekliyor ilerde belki 2k alırım.Siz bilirsiniz. 2070S'i 1080P'de mi kullanacaksınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.