Vatan Bilgisayar zammı

Bu bilgi depodan mı geliyor? Yeni sipariş çekmek için illa stokların tükenmesi gerekmez, elde az kalınca bitmeden de yapılır.
Bu bilgi tabii ki kişisel gözlemlere dayalı , kanıt içermeyen bilgiler. Bugün alacağım için stoklara bakmıştım. Gecenin ortasında kapış kapış gitmeyeceğini düşündüğüm için öyle yazdım. Gece bile diyemessin hatta , birkaç saat sadece.

Hatta çoğu ürünün görülen stokları her şehirde vardı. Tükenmek üzere bile yazmıyordu. Birkaç saat önce 14.436 TL olan sistem şuan 16.402 TL. İnsaf azıcık...

Hayır dediğim mesela önceden 2 Ocak günü için çeşitli ve toplu sipariş çekilmiştir, sabahtan da yeni fiyatları girmeye başlamışlardır.

Bir de şu var bu zamları herkes yapacak kaçarı yok. Sen 10 asgari ücretli personele atıyorum 80K masraf ediyordun bu Şubat'ta 120K olacak eh bu da satılan ürünlere yansıyacak.

Tabii sipariş edilmiş olabilir. Benim bildiğim mevcut stoklara zam olağandışı bir durum. Personel konusunda haklısınız zaten. Ona diyecek bir şey yok.

İyi de aylardır zaten zam koyuyorlar hiç durmadan. Bunun asgari ücretle bağlantısı kalmıyor. Artık fahiş zamma giriyor.

İyi de aylardır zaten zam koyuyorlar hiç durmadan. Bunun asgari ücretle bağlantısı kalmıyor. Artık fahiş zamma giriyor.

Ben en son bu yaz baktığımda ekran kartları ve işlemciler bugünkü fiyatlarından çok daha pahalıydı. Ki Aralık ayındaki hazır sistem fiyatları da mükemmeldi. Vatan'da bile geçen hafta mı ne 13K'ya mis gibi RTX 3060 sistem sattılar.

Alacak zamanı bilmek lazım biraz da.

Evet. Her yerde hücrelerime kadar hissediyorum bu haysiyetsizliği. Elektronik mi desem yiyecek-içecek mi desem zam üstüne zam. Belli başlı zamlar var , gerçekten koşullara bağlı olan. Fakat bizim yakındığımız durum zaten dediğim gibi her ota **ka zam yapanlara.

Vatan bilgisayarda PC toplamak bana çok pahalı gibi gelmişti, 1 ay önce sadece kasa için olmaz fiyatlar söylemişti. 2 yıl önce toplandığında da pahalıydı ancak parçaları iyiydi şimdi 1650 alti kartlarla birim olarak 2'ye katlamış. Hazır sistem kovalamak ya da internetten tek tek toplamak daha iyi sınırlı bütçe için bence. Bu kadar devrik konusmusum affola.

Farklı sitelerden tek tek toplamak fazla fark etmiyor. Bunu 6-7 siteye bütün parçalara 2 gün boyunca bakmış biri olarak söylüyorum. En fazla -full kasa olarak konuşursak- 800 TL civarı bir fark oluyor. He kampanyalı bulursun o farklı.

Dün 11.987 TL olarak bakıp yarın gider alırım dediğim ürün bugün 15.403 TL olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…