3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Haziran 2022 #1 Merhaba, PC'min durumunu öğrenmek için Vatan Bilgisayar'a mail attım. Ne zaman yanıt alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 7 Haziran 2022 #2 Bilgisayarınızın tam olarak hangi durumu için bilgi alacaksınız? Yeni sipariş ettiğiniz sistem mi var, yoksa servise mi gönderdiniz?
Bilgisayarınızın tam olarak hangi durumu için bilgi alacaksınız? Yeni sipariş ettiğiniz sistem mi var, yoksa servise mi gönderdiniz?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Haziran 2022 #3 armas dedi: Bilgisayarınızın tam olarak hangi durumu için bilgi alacaksınız? Yeni sipariş ettiğiniz sistem mi var, yoksa servise mi gönderdiniz? Genişletmek için tıkla... Servise gönderdim. @armas.
armas dedi: Bilgisayarınızın tam olarak hangi durumu için bilgi alacaksınız? Yeni sipariş ettiğiniz sistem mi var, yoksa servise mi gönderdiniz? Genişletmek için tıkla... Servise gönderdim. @armas.
AtamanM Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Çözümler 15 7 Haziran 2022 #4 Servis takip formu sayfasında Vatan Bilgisayardaki arızalı ürünlerinizin durumunu sorgulayabilirsiniz. Servis takip formu sayfasında Vatan Bilgisayardaki arızalı ürünlerinizin durumunu sorgulayabilirsiniz. www.vatanbilgisayar.com
Servis takip formu sayfasında Vatan Bilgisayardaki arızalı ürünlerinizin durumunu sorgulayabilirsiniz. Servis takip formu sayfasında Vatan Bilgisayardaki arızalı ürünlerinizin durumunu sorgulayabilirsiniz. www.vatanbilgisayar.com
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Haziran 2022 #5 AtamanM dedi: Servis takip formu sayfasında Vatan Bilgisayardaki arızalı ürünlerinizin durumunu sorgulayabilirsiniz. Servis takip formu sayfasında Vatan Bilgisayardaki arızalı ürünlerinizin durumunu sorgulayabilirsiniz. www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... 2 haftadır "Yetkili servis kontrolünde" diyor. 2 haftadir kontrol ediyorum orada.
AtamanM dedi: Servis takip formu sayfasında Vatan Bilgisayardaki arızalı ürünlerinizin durumunu sorgulayabilirsiniz. Servis takip formu sayfasında Vatan Bilgisayardaki arızalı ürünlerinizin durumunu sorgulayabilirsiniz. www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... 2 haftadır "Yetkili servis kontrolünde" diyor. 2 haftadir kontrol ediyorum orada.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 7 Haziran 2022 #6 342524 dedi: 2 haftadır "Yetkili servis kontrolünde" diyor. 2 haftadir kontrol ediyorum orada. Genişletmek için tıkla... Aramanız sorunu kökten çözecek.
342524 dedi: 2 haftadır "Yetkili servis kontrolünde" diyor. 2 haftadir kontrol ediyorum orada. Genişletmek için tıkla... Aramanız sorunu kökten çözecek.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Haziran 2022 #7 V. Scaletta dedi: Aramanız sorunu kökten çözecek. Genişletmek için tıkla... Arayınca tamir iptal mi olur? Daha doğrusu ne yapıyorlar?
V. Scaletta dedi: Aramanız sorunu kökten çözecek. Genişletmek için tıkla... Arayınca tamir iptal mi olur? Daha doğrusu ne yapıyorlar?
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #8 Arayıp bilgi almanız en sağlıklısı. 342524 dedi: Arayınca tamir iptal mi olur? Daha doğrusu ne yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Tamir iptal olmaz bilgi verirler sadece. Bende şuan sistemimi Vatan servisine verdim o siteyi çok nadir güncelliyorlar.
Arayıp bilgi almanız en sağlıklısı. 342524 dedi: Arayınca tamir iptal mi olur? Daha doğrusu ne yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Tamir iptal olmaz bilgi verirler sadece. Bende şuan sistemimi Vatan servisine verdim o siteyi çok nadir güncelliyorlar.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Haziran 2022 #9 Emirizmir dedi: Arayıp bilgi almanız en sağlıklısı. Tamir iptal olmaz bilgi verirler sadece. Bende şuan sistemimi Vatan servisine verdim o siteyi çok nadir güncelliyorlar. Genişletmek için tıkla... Arayacağım. Şimdi babamın bilgilerini verirsem bilgi verirler mi? @Emirizmir.
Emirizmir dedi: Arayıp bilgi almanız en sağlıklısı. Tamir iptal olmaz bilgi verirler sadece. Bende şuan sistemimi Vatan servisine verdim o siteyi çok nadir güncelliyorlar. Genişletmek için tıkla... Arayacağım. Şimdi babamın bilgilerini verirsem bilgi verirler mi? @Emirizmir.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #10 342524 dedi: Arayacağım. Şimdi babamın bilgilerini verirsem bilgi verirler mi? @Emirizmir. Genişletmek için tıkla... Sadece fatura sahibinin adını soruyorlar.
342524 dedi: Arayacağım. Şimdi babamın bilgilerini verirsem bilgi verirler mi? @Emirizmir. Genişletmek için tıkla... Sadece fatura sahibinin adını soruyorlar.