Servise gönderdim.Bilgisayarınızın tam olarak hangi durumu için bilgi alacaksınız? Yeni sipariş ettiğiniz sistem mi var, yoksa servise mi gönderdiniz?
2 haftadır "Yetkili servis kontrolünde" diyor. 2 haftadir kontrol ediyorum orada.Servis takip formu sayfasında Vatan Bilgisayardaki arızalı ürünlerinizin durumunu sorgulayabilirsiniz.
Servis takip formu sayfasında Vatan Bilgisayardaki arızalı ürünlerinizin durumunu sorgulayabilirsiniz.www.vatanbilgisayar.com
2 haftadır "Yetkili servis kontrolünde" diyor. 2 haftadir kontrol ediyorum orada.
Arayınca tamir iptal mi olur?Aramanız sorunu kökten çözecek.
Tamir iptal olmaz bilgi verirler sadece. Bende şuan sistemimi Vatan servisine verdim o siteyi çok nadir güncelliyorlar.Arayınca tamir iptal mi olur?
Daha doğrusu ne yapıyorlar?
Arayacağım. Şimdi babamın bilgilerini verirsem bilgi verirler mi?Arayıp bilgi almanız en sağlıklısı.
Tamir iptal olmaz bilgi verirler sadece. Bende şuan sistemimi Vatan servisine verdim o siteyi çok nadir güncelliyorlar.
Sadece fatura sahibinin adını soruyorlar.Arayacağım. Şimdi babamın bilgilerini verirsem bilgi verirler mi?
@Emirizmir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.