Vatan Bilgisayar'da 20-25 bin TL sistem önerisi

Daha fazla  
Yaklaşık 1-2 aydır ara sıra araştırdım bilgisayar hakkında bilgi toplamak için çünkü hiçbir bilgim yoktu ve açıkçası paramın boşa gitmesini de istemiyordum. Şu anda çok bir bilgim yok. Vatan Bilgisayar'ı ilk tercih etmemin sebebi taksitlendirmede avantajlı. Geri kalan sitelerde olabilir yeter ki olsun çünkü 1-2 günde 4-5 k zam koyulan sistemler gördüm. Ocaktan sonrası düşünmek istemiyorum.

Vatandan alırsan açık olarak kazık yersin. İtopya'ya bir göz gezdir derim.

Taksitlendirmede avantajı falan yok. Adamlar aslında ederi 15k olan sistemi 20K'ya satıyor sonra taksitle 25K'ya geçiriyor. Diğer firmalar ise vatandakinden çok daha iyi sistemleri daha fazla vade farkıyla satıyor. Sen ödediğin faize değil ürün kalitesine bak. Aynı fiyata hangisi daha iyiyse onu al.

Şuna bir bakabilirsin i5 13400F'e çek işlemciyi.

Üstüne biraz daha ekleyebilirsende 1TB yapabilirsin SSD'yi.

Vatandan alırsan açık olarak kazık yersin. İtopya'ya bir göz gezdir derim.
Tamammdır usta sağolasın

Aslında aynı hesaba geliyo anladım ne demek istediğini

sağlamış sistem 12400 f olsa olurmu cok fark varmı 13 le

Vatandaki çalışanlarla görüşmüş tüm onlarda bu sistemi onermislerdi mecburi değil usta öbür sitelerde olur

Son düzenleme:
Vatandaki çalışanlarla görüşmüş tüm onlarda bu sistemi onermislerdi mecburi değil usta öbür sitelerde olur
O zaman çok rahat DDR5 sistem bulabilirsin bütçende

Yani 13 olursa daha iyi olur darboğaz yapmaz ama işi sağlama alma açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…