Vatan bilgisayarda 3060'lı sistem 12 bin TL'ye alınır mı?

Hocam 3060 güzel bir kart gibi gelebilir ama maalesef çok da güzel değil hocam. Bende aynı fikirdeydim ama RX 6600 sistemler çok daha güzel. Tavsiye ederim hem de uygun.

Hocam ben ASUS TUF RTX4070 12 GB 18 bine almistim piyasadan daha ucuza nisan sonu veya mart başı her zaman kazık değil yani.

Tekli parçalarda bazen iyi fiyat olabiliyor gerçekten bende zamanında B550-A Pro almıştım 900TL'ye 2000 TL falandı normalde ama bu genelde tek bileşenler için geçerli, hazırsistemleri çok kazık satıyorlar.

Ben kendim tek tek ucuza parça topluyorum bu sitelerden daha ucuza geliyor.

Bende oyle yaptım ekran kartını da ikinci el aldım ama bu işlerden anlamayan adam için bu verdiğim siteler daha iyi.

Evet hocma katılıyorum ben %15 indirim vardı sistem topladım monitör klavye dahil hepsi piyasadan ucuzdu 500 1000 TL veya daha fazla vatandaşı indirimler takip edilmeli ayrıca bilgisayarda ilk sorunum olmuştu fanla alakalı fan kaymış bende anlamamıştım götürdüğümde hemen ilgilenip yaptilar.

Yani şoyle diyeyim birsıkıntın çıktığında anlayan birinden yardım alabilirsin sırf vatan gorsun başkası gormesin diye ekstra 4000-6000 vermek bana şahsen mantıklı gelmiyor.
Yani 3060'lık sistemi alırsın bazı oyunlarda Max yapamazsın o fiyata attığım sitelerde RX 6700'li sistem var alırsın 2K Max ayarlarda açar.

Hocam benim vatandan alma sebbeim ucuz olmasıydı parçaların parçaları zaten ben topladım forumun yardımıyla parçaların hepsini de tek tek baktım piyasadan daha ucuzdu oraya gittiğimde topladilar.

Vatanı savunmuyorum yani genellikle daha pahalı kesinlikle.

Duzeltme, aynı fiyata RX 6700 alınıyor. 3060 Ti ile karıştırdım fiyat bandını fakat halen daha yuksek performans verir 3060'dan.

Stok tukenmiş beklemenizi oneririm ya da anlayan birine toplatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…