Vatan bilgisayarda 3060'lı sistem 12 bin TL'ye alınır mı?

Ya benim arkadaş 36bin TL'ye RX6750 XT sistem almış vatandan bana da 32 bine 3070 toplamıştı adam ben 19 bine aldım tabii ki Gaming genden ama arkadaş pek bilgisi olmadığı için kazık yemiş sanırım. O yüzden vatana güven olmaz sistem toplama konusunda ben hiç güvenmiyorum şahsen sonuna kadar araştırmadan ne olursa nereden olursa almayın derim en iyi tavsiye budur bence.

8 GB da olsa bu fiyata Arc A750 sistem satılıyor. RTX 3060 8 GB olsa da ben alırdım.

Arkadaşlar yukarıya hata yaptığımı 3060 Ti ile karşılaştırdığımı yazdım ,tekrar yazıyorum 3060 fiyatına RX 6700 XT bulunmaz RX 6700 bulunur fakat o sistemlerde mayıs civarında vardı şu an stok bulamadım olanlarda çok daha pahalı 12 bin civarlarına RX 7600 öneriyorum aynı fiyata RX 6600 XT'den daha iyi ve AV1 ve benzeri özellikleri var.

Çok kötü darboğaz yapar.

Vatan kazığı diye bir terim var.

RX 6700 XT sistemler var o fiyatlara İncehesap'ta, Sinerji'de falan.

Aman hocam İncehesap demeyin, gönderdikleri sistemde RAM ve ekran kartı bozuk çıktı. Aman diyeyim size ben düştüm siz düşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…