Vatan Bilgisayar'da Black Friday'den önce KDV indirimi olur mu?

Mit0

Kilopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'dan sistem toplamayı düşünüyorum. Black Friday'de indirim olur mu? Olursa ne kadar indirim olur? Ya da Black Friday'den önce indirim olur mu? Daha önce alanlar ya da bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de genellikle bindirim indirim olduğu için Vatan muhtemelen 1 2 kulaklıkta gerçekten indirim yapıp (%50 indirim der %20 yapar ki o da iyi) diğer asıl tercih ürünlerinde önce fiyatı %50 katlar sonra %25 indirim yapar daha pahalıya gelir. Bu dönem artış dönemi aslında.

Vatan yerine Sinerji'den toplamanızı öneririm. Hem normalde hem de kampanya döneminde en ucuz fiyatı onlar veriyor. Ürün çeşidi daha fazla. Üstelik montaj çalışanları da daha iyi montaj yapıyorlar. Ayrıca Vatan garantiye götüren kişi ile faturadaki kişi farklı olduğunda sıkıntı çıkarıyormuş, ikinci elde değer kaybettirebilir bu durum.

Vatan yerine Sinerji'den toplamanızı öneririm. Hem normalde hem de kampanya döneminde en ucuz fiyatı onlar veriyor. Ürün çeşidi daha fazla. Üstelik montaj çalışanları da daha iyi montaj yapıyorlar. Ayrıca Vatan garantiye götüren kişi ile faturadaki kişi farklı olduğunda sıkıntı çıkarıyormuş, ikinci elde değer kaybettirebilir bu durum.
Vatan konusunda haklısınız. Ben Haziran ayında topladım. Piyasa fiyatlarına göre pahalı ve o günden beri 3 kez PSU, 1 kez ekran kartı ve 1 kez UPS değişti. Şu an yine PSU ve ekran kartı sorunu var. Servis kaydı açıp yolluyorlar. Bunun dışında avantajı var mı bilemiyorum.

Vatan konusunda haklısınız. Ben Haziran ayında topladım. Piyasa fiyatlarına göre pahalı ve o günden beri 3 kez PSU, 1 kez ekran kartı ve 1 kez UPS değişti. Şu an yine PSU ve ekran kartı sorunu var. Servis kaydı açıp yolluyorlar. Bunun dışında avantajı var mı bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı