Vatan Bilgisayar'da çalışılır mı?

Salamander51

Femtopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar aradı bugün yarın görüşmeye çağırdı görüşmede nasıl konuşmalıyız? Bir de çalışma şartları nasıl? Kaç saat çalışıyoruz?

Hocam bunları konuşmak için çağırıyorlar zaten, işine gelmezse reddedersin, mesai vs durumları vardır illaki.

Çalışma şartlarını vs zaten anlatırlar sana görüşmede. Resmi bir şekilde konuşacaksın sadece samimiyete girme sordukları sorulara kısa ve net cümleler ver. İşlerin işleyişi gibi konularda birkaç soru sor ki iş ile ilgilendiğini düşünsünler gerisi geliyor zaten.

Bir arkadaşım 4 sene çalıştı. Daha sonrasında bıraktı. Neden yıllar sonra ayrılıyorsun? Dediğimde 12 saat mesaisiz sistem geldi dedi. Sabit maaş ve kota durumu var her ay. O kota satışını geçmek zorundasın. Benden bu kadar,yoruldum demişti

Sağol umarım yanlış bişey demem

Hocam bunları konuşmak için çağırıyorlar zaten, işine gelmezse reddedersin, mesai vs durumları vardır illaki.
Öylede insan bi önceden bilgilenmek istiyor

Öyle ise sıkıntı beni çağıran büyük bir mağaza AVM içinde değil belki burada öyle değildir her gün 12 saat çalışmak hayatı bitirir yaşamıyorsun bildiğin.

İfadeler: DMN
12 saat gerçekten de zor. Önden bilgi alırsınız zaten

12 saat yasal sınırların üzerinde. Öyle bir sistem olacağını sanmıyorum. Bir hatanız olabilir ya da mola saati dahil 12 saat olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…