işe başladım maaş vs vs herşey gayet güzel. lakin insanlar para konusunda çok iştahlı. kurtlar sofrası resmen. reyondaki arkadaşım ile bu konuda defalarca tartışmaya girmişizdir. benim müşterim, ben hoşgeldin dedim, benim müşterime yaklaşma tarzında birçok durum yaşanabiliyor. seni molaya gönderip kendi müşteri avlamaya calışan birçok insanla da karşılaşabilirsin. bu olay tamamen reyondaki arkadaşına bağlı.
yönetim konusunda henüz bir sorunla karşılaşmadım yönetimdeki herkes destekleme üzerine kurgulanmış. lakin mağaza müdürünün eski çalışanlarla gırgır şamata yapıp yeni çalışanlara ciddi tavranması çok ironik..
ben halen çalışmaya devam ediyorum iş ciddi anlamda çok basit ve boş. mağaza boşken ruhum yoruluyor resmen çünkü başka yapacak birşey kalmıyor açık youtube den video falan izliyoruz sohbet muhabbetle geçiyo.
ama dediğim gibi paraya gelince iş herşey değişiyor.
+ değişmesinin sebebi de reyonda iş yaptığın sürece aldığın prim maaş'ını geçiyor. bu sebebten rekabet çok fazla. şirketin politikası kazan kazan. yani sen kazandırırsan mağazaya o da sana kazandırıyor. ama bu olay insanları resmen birbirine kırdırıyor ve bu beni cidden biraz yordu diyebilirim.
birde şu olay var prometörler benim ürünümü sat diye baskı kurmaya çalışıyor. herşey bir yana birde bunu bastırman gerekiyor...
kısacası dişli insanların gireceği bir ortam diyebilirim... başka soru olursa yanıtlarım severek.