Vatan Bilgisayar'da çalışmak nasıldır?

Kafandaki sorulari buradan sorarsan daha sonra arastirma yapacak arkadaşlar icin bilgi birikimi olur. 16500 guzel bir para lakin Vatan Bilgisayar'da az is yapip fazla maas alabilirsin. Alacagin maasin limiti yok burada. Ona gore degerlendirmen lazim.

Maaş olarak korkularım var açıkçası çünkü şu anki işimde aldığım para zar zor yetiyor ama eğer diyorsan ki sana bağlı bugün dediğim gibi mağaza müdürü ile tekrar görüşeceğim kendisi ısrar etti açıkçası ve geri çevirmek istemiyorum sanırım kabul edeceğim senin gireli çok olmadı sanırım ama memnunsun anladığım kadarıyla değil mi?

4 ay oldu ben gireli. Gene yukarida da bircok yorum yapmistim genel olarak konuyu mutlaka oku işi kabul etmeden, seni aldigi reyonda iyi satis yaparsan saglam prim alabilirsin. Tamamen sana bagli ve inan zaten musteri almak icin geliyo alip gidiyo. Eline saglam nakit kalir. Hangi reyon icin istiyorlar seni

4 ay oldu ben gireli. Gene yukarida da bircok yorum yapmistim genel olarak konuyu mutlaka oku işi kabul etmeden, seni aldigi reyonda iyi satis yaparsan saglam prim alabilirsin. Tamamen sana bagli ve inan zaten musteri almak icin geliyor alip gidiyor. Eline saglam nakit kalir. Hangi reyon icin istiyorlar seni.

OEM reyonunda satış olarak istediler ve mağaza müdürü direkt olarak iletişime geçip para kazanabileceğimi söyleyince olumlu bakiyorum diyebilirim 2 saat içinde tekrar kendisiyle görüşmeye gideceğim hayırlısı bakalım.

OEM reyonunda satış olarak istediler ve mağaza müdürü direkt olarak iletişime geçip para kazanabileceğimi söyleyince olumlu bakiyorum diyebilirim 2 saat içinde tekrar kendisiyle görüşmeye gideceğim hayırlısı bakalım.

Kardesim oem kismini hemen kabul et. Adamlar aylik 10-15bin prim cekiyo her urunleri prim kazandiriyo ve cok eğlenceli. Kurulum da yapmiyorsun sadece satiyorsun. Magazalardaki en rahat bolum oemdir. Para kazanmak ve mutlu olmak ustune rahat olmak istiyorsan asla kacirma. Gelismeleri de yaz

@Wizites kolay gelsin hocam. Haftada kaç gün izin var?

Haftada 1 gün izin var, onu da magaza personel sayisina gore ayarlayip haftaicinde bir güne veriyorlar haftasonu izin yok

Ekstra bir bilgi daha vereyim, maas sisteminde prim + yemek + yol parasinin yarisi + maas seklinde bir sistemleri var

baska bir konu actigim icin mesaj silinmistir.

Son düzenleme:
4 ay oldu ben gireli. Gene yukarida da bircok yorum yapmistim genel olarak konuyu mutlaka oku işi kabul etmeden, seni aldigi reyonda iyi satis yaparsan saglam prim alabilirsin. Tamamen sana bagli ve inan zaten musteri almak icin geliyor alip gidiyor. Eline saglam nakit kalir. Hangi reyon icin istiyorlar seni

Hocam merhaba. Bende yaz için çalışacak bir yer arıyorum da sizin başlığınızı gördüm. Vatan dönemlik olarak işçi alıyor mu? Ayrıca nereden başvurmuştunuz acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı