Vatan Bilgisayar'da çalışmak nasıldır?

İyi günler hocam, cuma namazı falan sıkıntı oluyor mu acaba çalışırken, cuma namazında izin alabilir miyiz?

Gorusmelerde neler sordular acaba benle yarın online üzerinden görüşme yapacaklar bundan sonraki aşamalar nedir ?

Gorusmelerde neler sordular acaba benle yarın online üzerinden görüşme yapacaklar bundan sonraki aşamalar nedir ?

Merhaba. Ben üniversite öğrencisiyim ve yaz için çalışmayı düşünüyordum. Kasiyerlik pozisyonu için alırlar mı düşüncen nedir?

Kariyer net den vatan'a başvuru yaptım değerlendirmeye alındı olarak gözüküyor insan kaynakları aradığında bize ne diyecek?

Merhabalar ben de Vatana başvurucam yakın bir zamanda fakat bir kaç farklı konuya ve farklı sitelerde gördüğüm yorumlardan dolayı gözüm biraz korktu
Mesela bir sitede gördüğümde yorumlarda çok fazla kişi mağaza müdürlerinden ve mobingten şikayetçi
Bu sitede başka bir başlıkta da 4 yıllık bir çalışanın sabit maaşa ve 12 saat mesai sistemine geçildiği için ayrıldım diyordu acaba vatanda çalışan biri bu konulara açıklık getirebilir mi ben mağazada müşteri hizmetleri kısmına başvurucam isteğim satış personeliydi ama başvuracağım mağazada müşteri hizmetlerinden ilan koymuşlardı bir de bu müşteri hizmetlerinde tamirat ve tespit vs diyordu benim bu konularda bilgisayar hariç pek bir bilgim yok bunu sorun ederler mi ilanda tecrübeli tecrübesiz diye yazmışlardı yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Hocam halen çalışıyor musunuz merak ettim?

Hocam halen çalışıyor musunuz merak ettim?
2023 Yılında Ayrıldım. Uzun Süre Çalışılacak bir yer değil maalesef. Sebep olarak diğer reyonlardaki insanların dedikoduları ve kıskançlıkları bi yerde çekilmez çile oluyor. Tavisyem genç yaşlarda deneyim kazanmak adına çalışmaya başlanıp daha sonra hayatın kıymetini anlayıp kaçmanız

Şuan ne iş yapıyorsun.

Sırf hala çalışıyor musun diye bakmak için yorumları okurken bu mesajını gördüm. Bir çok vatan çalışan yorumu okudum bazıları aşırı memnunken bazıları yerden yere vuruyor. Hayırlısı olsun fena dişli olmak lazım pısırık laf geçirmez olunca her yerde sorun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…