Vatan bilgisayarda iade nasıl oluyor?

Scarheart

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Vatan bilgisayarın internet sitesinde AOC C24G1 monitör almıştım. 2 tane ölü piksel çıktı. İade işlemini mağazaya yapabiliyor muyum? Yoksa kargo ile mi göndermem gerek? İade süreci kaç güne sonuçlanır?

Evet bende mağazaya teslim edebilirsin diye biliyorum. En yakın mağazaya gidip durumu anlatıp iade edebilirsin. Ama yanında kesinlikle faturayı bulundur. Ve evet ölü pikseller zamanla artabilir. Bence iade et sonuçta sana kusursuz ürün vermek zorundalar.

Hemen iade edin hocam o kadar para veriyorsunuz fırsatınız varken neden kusurlu/ayıplı mal alasınız ki?
Doğru ama bu AOC monitör ile ilgili o kadar çok konu var ki. Bence bu markanın bütün ürünleri ölü pikselli. :( Yenisini yollasalar bile çıkar bence. Ama yine de degistirecem.

Doğru ama bu AOC monitör ile ilgili o kadar çok konu var ki. Bence bu markanın bütün ürünleri ölü pikselli. :( Yenisini yollasalar bile çıkar bence. Ama yine de degistirecem.
Öyle düşünme forumda çok alan arkadaş var başka forumlarda da öyle, bende aldım yakın zamanda hiçbir sorunu yok şans işi tamamen değişim isteyin defolu ürün kullanmayın, değişim için en yakın vatan bilgisayara gidip kayıt oluşturabilirsin ölü piksel kusurları genelde hızlı sonuçlanıyor.

Gerekirse 10 tane değiştirin hocam para veriyorsunuz hayrına bedava vermiyorlar mecbur verecekler sağlamını.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı