Çözüldü Vatan Bilgisayar'da macun değişimi yaparlar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muti535353

Hectopat
Daha fazla  
Vatan'dan almış olduğum bilgisayarı vatana götürüp oradan bir termal macun alıp oradaki kişiye macun değişimi yaptırabilir miyim? Sıvı soğutmalı sistemim olduğu için kendim değiştiremiyorum denedim az kalsın kırıyordum.

Çözüm
Vatan'dan almış olduğum bilgisayarı vatana götürüp oradan bir termal macun alıp oradaki kişiye macun değişimi yaptırabilir miyim? Sıvı soğutmalı sistemim olduğu için kendim değiştiremiyorum denedim az kalsın kırıyordum.
Ücretiyle yaparlar.
Ben de başlarda korkuyordum kırar mıyım vs. şeklinde ama nazik hareketlerle yapabilirsiniz. Sıvı soğutucular hava soğutuculara kıyasla çok daha basit çıkarlar. Demek mandallı hava soğutucuları görseniz anakart elinizde kalırdı :D. Şaka bir yana iş sadece vidaları sökmekte. Çapraz olarak eşit eşit açacaksınız ve yavaş yavaş oynatıp çıkaracaksınız olay bu. Takarken de tam tersi çok oynatmadan yavaşça takın ve vidaları sıkın. Zaten radyatörle ve kablolarla vs. bir işiniz yok en fazla pompa kısmındaki kabloyu çıkarmak zorunda kalırsınız ki zaten tek kablo yerini unutmazsınız geri takarsınız.

100 TL mi? Çok iyimsersiniz. Birkaç ay önce meraktan laptop için sordum 300 TL dedi bir bilgisayarcı. Hangi macunu kullanıyorsunuz dedim en kalitelisini dedi. 😀

Birde MX-4'ü tavsiye etmeyenler sebebini söylesede neymiş bilelim. Yok öyle direk çöp demek. Söyleyin bilgilenelim. Ben iki senedir kullanıyorum gayet memnunum.

Değer. 1 gr, gayet yeterli hem CPU, hem de GPU bakımı için. Bu işi bilen herkesin önerisi; gramajı düşük ama kaliteli macun almaktır.

Tek kullanımlık için Kryonaut yeterli fakat birkaç kez kullanmak isterse arkadaş ekonomik kalmak için MX 4, performans içinkryonaut alsın kendi kararları, bende Kryonaut kullanıyorum sistemlerimde fakat son zamlar ile gramı 270TL olmuş daha da artacak gibi :D bir de ctg9e var, forumda övenler vardı sizin düşünceniz nedir bu konuda.

Son düzenleme:
Yine de değer hocam. Türkiye piyasasındaki en kaliteli macun bile diyebiliriz kryonaut için. Düşük bütçe için CTG9E alınabilir veya Wipaste C2.

100 TL mi? Çok iyimsersiniz. Birkaç ay önce meraktan laptop için sordum 300 TL dedi bir bilgisayarcı. Hangi macunu kullanıyorsunuz dedim en kalitelisini dedi. 😀

Birde MX-4'ü tavsiye etmeyenler sebebini söylesede neymiş bilelim. Yok öyle direkt çöp demek. Söyleyin bilgilenelim. Ben iki senedir kullanıyorum gayet memnunum.
Viskozite ve pumpout sorunlu. Ayrıca çok sahtesi bulunuyor. Zamanında iyi sayılabilecek bir macun. Artık alınmamalı. Aynı fiyata daha iyisi var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı