Vatan Bilgisayar'daki 1 TB Samsung 970 EVO Plus sahte olabilir mi?

yalcinbey

Zeptopat
Daha fazla  
Amazon'dan indirimle1689 TL'ye(artı 100 tl de vade farkı) 1 Tb Samsung Evo Plus M2 Ssd satın aldım ve bugün teslim aldım. Kutuyu açmadım. Fiyatlara tekrar bir göz atayım dedim. Bütün sitelerde zam gelmiş Vatan Bilgisayar'da ise fiyatın ciddi oranda düşmüş olduğunu gördüm canım sıkıldı. Sebepsiz yere 1413'ye düşmüş. Hâlâ da öyle fiyat. Amazon'u iade edip Vatan'dan almayı düşünüyorum ama içime kurt düştü. Üründe bir problem olabilir mi? Vatan Bilgisayar hâlâ güvenilir mi? Ne bileyim 300 TL'de az bir fark değil. Her yerde çok pahalı iken burda neden ucuz olsun ki? Düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230327_185428_Chrome.jpg
    Screenshot_20230327_185428_Chrome.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 137
Amazon'dan indirimle1689 TL'ye(artı 100 TL de vade farkı) 1 TB Samsung EVO Plus M.2 SSD satın aldım ve bugün teslim aldım. Kutuyu açmadım. Fiyatlara tekrar bir göz atayım dedim. Bütün sitelerde zam gelmiş Vatan Bilgisayar'da ise fiyatın ciddi oranda düşmüş olduğunu gördüm canım sıkıldı. Sebepsiz yere 1413'ye düşmüş. Hâlâ da öyle fiyat. Amazon'u iade edip Vatan'dan almayı düşünüyorum ama içime kurt düştü. Üründe bir problem olabilir mi? Vatan Bilgisayar hâlâ güvenilir mi? Ne bileyim 300 TL'de az bir fark değil. Her yerde çok pahalı iken burada neden ucuz olsun ki? Düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim.

Vatan Bilgisayar'ın sahte ürün satcağına inanmıyorum genelde en pahalı teknoloji ürünleri orada oluyor sahteliğini bilgisayara takıp testlere soktuğunda anlarsın CrystalDiskMark gibi.

Vatanda hile hurda olacağını hiç sanmam. Bütün büyük markaların sitelerinde nereden satın alırım seçeneğinde ilk sırada çıkan bir firma. Şu sıralar ciddi indirimler yapıyorlar. Ben de 980 Pro 2 TB SSD'yi piyasada 4200 civarıyken 3400 liraya aldım Vatandan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00