Vatan bilgisayardaki elemanlar neden önerilmiyor ?

Genellikle bilgisiz oluyorlar. Fakat Ankara-Sincan şubesindeki elemanlar gayet düzgün, saygılı ve bilgililer. Yani demek istediğim şubeye göre değişir.
Kesinlikle. Her şube aynı olmuyor ama insanlar genellikle vatan çalışanlarının bilgisiz veya daha pahallı parça satmak istemelerinden şikayetçiler.

Bu sadece Vatan Bilgisayar çalışanları için geçerli değil bir çok yerde böyle çalışanlar var. Kimsenin hakkını yemek istemiyorum. Vatan Bilgisayarda işini gerçekten iyi bilen temiz, saygılı insanlar mevcut. Ancak maalesef kötü elemanlar çoğunlukta.

Bir teknoloji marketine tavsiye almak için gidersen sorun yaşarsın büyük ihtimalle çünkü çoğunluğu bilgisiz oluyor. En iyisi ne alacağına önceden karar verip sadece alışveriş yapmak için gitmek oraya. Yoksa ihtiyacın olandan fazla pahalı parçalarla dolu bir PC'ye sahip olursun.

Zamanında bir Electro World çalışanı bana Casper'in iyi telefon ürettiğini söylemişti. O gün hiçbir teknoloji market çalışanına tam anlamıyla güvenilmeyeceğini anladım. Belki de Electro World bu yüzden iflas etmiştir :ROFL:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı