Vatan Bilgisayar'dan 10 metre internet kablosu önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Vatan'dan 10 metrelik internet kablosu alacağım. Fiyat kısıtlaması yok. Bulabildiğinizin en kalitelisini atın. CAT 5E'nin altına düşmek istemiyorum, minimum CAT6 olsun. Bu arada S-LINK CAT 10 kablo var ama 30 TL. 10 metresi bana ucuz geldi. Sizce nasıldır?
Önerilerinizi bekliyorum.

Nasıl kırılabilir hocam bizim evde kediler var sağlam bişey olmazı lazım.

Dostum daha önce DSL kablosundan modem'e ethernet kablosu çektim. Bildiğimiz sıradan ethernet kabloları kullanmıştım. Salon kapısının altından geçiyordu bu kablo, ama halının altındaydı. Yine de orada ki dış kablo kurumaktan dolayı soyulmuştu ve içinde ki kablolarda kırılmıştı. Ama senin aldığın kablo en azından düzgün bir marka. Ben de alabilirim birazdan 15 metre :D

Dostum daha önce DSL kablosundan modem'e ethernet kablosu çektim. Bildiğimiz sıradan ethernet kabloları kullanmıştım. Salon kapısının altından geçiyordu bu kablo, ama halının altındaydı. Yine de orada ki dış kablo kurumaktan dolayı soyulmuştu ve içinde ki kablolarda kırılmıştı. Ama senin aldığın kablo en azından düzgün bir marka. Ben de alabilirim birazdan 15 metre :D
Hocam bu bizim İzmir'deki şubede varsa alıcam yoksa yine S-Link'e kalicaz galiba.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı