ASUS GeForce ROG STRIX GTX 1660 SUPER GAMING 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 EkranKartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2900 TL bu karta vermeye gerek yok.Selamlar arkadaşlar. Vatan Bilgisayar Bursa(AS Merkez)'de stoğu olan, maksimum 2900 TL olan bir 1660 Super istiyorum. Başka yerden alamam farklı siteler önermezseniz sevinirim. Sadece Vatan Bilgisayar'dan. Şimdiden teşekkürler. 3-4 haftaya alacağım ve çok yükseleceğini sanmadığım için şimdiden konu açmak istedim.
ASUS GeForce ROG STRIX GTX 1660 SUPER GAMING 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 EkranKartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2900 TL bu karta vermeye gerek yok.
ASUS GeForce ROG STRIX GTX 1660 SUPER GAMING OC 6G GDDR6 192Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce ROG STRIX GTX 1660 SUPER GAMING OC 6G GDDR6 192Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Gerçekten çok iyiler. İlk bakacağım kartlardan birisi.MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,GeForce GTX1660 SUPER GAMING X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,GeForce GTX1660 SUPER GAMING X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSIGeForce GTX1660 SUPER VENTUS XS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GeForce GTX1660 SUPER VENTUS XS en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSIGeForce GTX1660 SUPER VENTUS XS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GeForce GTX1660 SUPER VENTUS XS en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ASUS GeForce ROG STRIX GTX 1660 SUPER GAMING 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 EkranKartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce ROG STRIX GTX 1660 SUPER GAMING 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 EkranKartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesajı düzenledim, tekrar gözden geçirin. @Shinsai önerdiğim kartı kendim de kullanıyorum, sorunlar düzeltildi. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Gerçekten çok iyiler. İlk bakacağım kartlardan birisi.
ROG STRIX'in 2400 ve 2600 TL olmasına şaşırdım.
Gaming X çok pahalı biraz daha ekleyip Gigabyte RADEON RX 5600XT WINDFORCE OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu alır onun yerine daha mantıklı.
Gerçekten çok iyiler. İlk bakacağım kartlardan birisi.
OC versiyonuyla arasında 200 lira var, ben olsam normal versiyonunu tercih ederdim.Gerçekten çok iyiler. İlk bakacağım kartlardan birisi.
Biliyorum gördüm şimdi, 5600XT'de önermişsiniz bütçe varsa. Ama işlemcim Ryzen 5 1400 ve 1080p monitörMesajı düzenledim, tekrar gözden geçirin.
Teşekkürler ama işlemcim R5 1400.Gaming X çok pahalı biraz daha ekleyip Gigabyte RADEON RX 5600XT WINDFORCE OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu alır onun yerine daha mantıklı.
Birisi OC model galiba ondan.