Evet arkadaşlar bu kaçıncı biliyorum ama işleri yoluna koyamadığım için 2000TL'ye indirdim. Ailemle konuştum ve kesin bu cumartesi veya bir dahaki hafta alacağım. Sizden çok özür diliyorum.
Not: İşlemci i5-2500k olabilir ve i7 falan koymanıza hiç gerek yok.
Not2 : DVD'yi eklemeyi unutmayın ve Vatan'da ekstra şunun kablosudur, şunun şeyidir diye para alacaklarsa onları da ekleyebilir misiniz ?
Not 3 : Oyun için olacak bu sistem.
Elimde Casper'dan kalan Windows 7 CD'si var, yeni PC'yi aldığımda direkt ordan kurabilir miyim ?
Intel toplarsa ekran kartını çok kısacak ve çok daha kötü bir sistem çıkacak. Ya şu Casper bilgisayar kullanmaktan kaptığınız Intel sevdanızı anlamıyorum arkadaşlar. Neden aynı işi arada hiç bir fark olmadan yapacak bir şeye 2-3 katı para vermek istiyorsunuz anlamıyorum. Intel olunca rokete dönüşmüyor bilgisayar. Adam o sisteme HD 7950 ve SSD koymuş daha ne yapsın bi tüp nos mu taktırsın anlamıyorum ki.
Hayır marka takıntısı demediler yani Casper masaüstü bilgisayarlarında Intel kullanır ya kullanıcılar da Intelin süper olduğunu düşünür. Intel zaten muhteşem bir işlemci markasıdır. Ancak AMD fiyatı düşük ve güzel performans veren işlemci üreten bir markadır.
İyi tamam o zaman madem Intel istiyorsun önerelim.
Patdon bu arada sabit diski 2 TB yazmışım, onu 1 TB yaparsak tam bütçeye denk gelecektir. Zaten 1 TB ve 2 TB arasında fiyat farkı yok nerede ise. İstersen 2 TB'ı da alabilirsin ancak bunu al derim.