Vatan bilgisayardan 2000 TL'lik bir bilgisayar

byb32k3

Kilopat
Yer
Another planet....
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bu kaçıncı biliyorum ama işleri yoluna koyamadığım için 2000TL'ye indirdim. Ailemle konuştum ve kesin bu cumartesi veya bir dahaki hafta alacağım. Sizden çok özür diliyorum.

Not: İşlemci i5-2500k olabilir ve i7 falan koymanıza hiç gerek yok.

Not2 : DVD'yi eklemeyi unutmayın ve Vatan'da ekstra şunun kablosudur, şunun şeyidir diye para alacaklarsa onları da ekleyebilir misiniz ?

Not 3 : Oyun için olacak bu sistem.

Elimde Casper'dan kalan Windows 7 CD'si var, yeni PC'yi aldığımda direkt ordan kurabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel toplarsa ekran kartını çok kısacak ve çok daha kötü bir sistem çıkacak. Ya şu Casper bilgisayar kullanmaktan kaptığınız Intel sevdanızı anlamıyorum arkadaşlar. Neden aynı işi arada hiç bir fark olmadan yapacak bir şeye 2-3 katı para vermek istiyorsunuz anlamıyorum. Intel olunca rokete dönüşmüyor bilgisayar. Adam o sisteme HD 7950 ve SSD koymuş daha ne yapsın bi tüp nos mu taktırsın anlamıyorum ki.

Hayır marka takıntısı demediler yani Casper masaüstü bilgisayarlarında Intel kullanır ya kullanıcılar da Intelin süper olduğunu düşünür. Intel zaten muhteşem bir işlemci markasıdır. Ancak AMD fiyatı düşük ve güzel performans veren işlemci üreten bir markadır.

İyi tamam o zaman madem Intel istiyorsun önerelim.

VATAN COMPUTER - ASUS - P8Z77-V LE Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2400MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart - Anakart

VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCEREL

VATAN COMPUTER - ASUS - DRW-24B5ST 24X

VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram

VATAN COMPUTER - INTEL - Core i5 3570K Soket 1155 3,4GHz 6MB Cache 22nm

VATAN COMPUTER - WD - 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 64MB Cache intellipower Harddisk - Dahili Harddisk

VATAN COMPUTER - OCZ - 120GB Agility 3 Serisi Sata 3.0 SSD (525MB Okuma/ 500MB Yazma) - Solid State Disk

VATAN COMPUTER - MSI - HD7850 Twin Frozr O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

Toplam fiyat 2687 TL %25 indirim = 2016 TL.

HD 7950 den HD 7850'ye gitmek büyük hata!

Güncelleme:

Patdon bu arada sabit diski 2 TB yazmışım, onu 1 TB yaparsak tam bütçeye denk gelecektir. Zaten 1 TB ve 2 TB arasında fiyat farkı yok nerede ise. İstersen 2 TB'ı da alabilirsin ancak bunu al derim.

VATAN COMPUTER - WD - 3.5" 1TB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Hardisk - Dahili Harddisk

Windows 7 almanı tavsiye etmem, eğer para verip alacaksan direk Windows 8'e geç derim. Windows 8 o sistemi uçurur!

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı