6700XT sorunlarıyla tanınan bir kart degil ki hocam. WattMan demeye korkuyorsunuz sanirim pek anlamadim en az sorundan kastiniz nedir ama... Thermaltake 650W PSU çok fazlasıyla yetecek.Arkadaşım kız. En az sorun çıkaracak bir sistem bakıyorum o yüzden. Bir de yani 6700 XT'nin harcadığı güce göre verdiği performans farkı çok değil ya. O yüzden mantıklı bulamıyorum.
i5 12400F için normalde stok fan yetecektir ama çok gürültülü olur. Alacaksanız önerebilirim yani şu yaz aylarında gerekli diyebiliriz.Hocam geç oldu fakat benim bu önerdiğiniz sisteme ayrı olarak soğutucu vs. herhangi bir ekipman almam lazım mıdır?
6700XT sorunlarıyla tanınan bir kart degil ki hocam. WattMan demeye korkuyorsunuz sanirim pek anlamadim en az sorundan kastiniz nedir ama... Thermaltake 650W PSU çok fazlasıyla yetecek.
i5 12400F için normalde stok fan yetecektir ama çok gürültülü olur. Alacaksanız önerebilirim yani şu yaz aylarında gerekli diyebiliriz.
Dediğim gibi, kendime alacak olsam zaten 6700 XT tercih ederim. Diğer konu ise PSU yetmemesi değil. 4060 115 Watt TDP, 6700 XT 230 Watt. Aradaki güç farkına değecek bi performans farkı yok bence.6700XT sorunlarıyla tanınan bir kart degil ki hocam. WattMan demeye korkuyorsunuz sanirim pek anlamadim en az sorundan kastiniz nedir ama... Thermaltake 650W PSU çok fazlasıyla yetecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.