Vatan Bilgisayar'dan 2500 TL'ye mouse + klavye önerisi

Bunlara bir göz at derim hocam.
Tekrardan çok teşekkürler hocam. Mouse olarak kesin karara vardım, SteelSeries Prime FPS alacağım. O bütçeye SteelSeries'den daha iyi alternatif yok gibi zaten. Fare kesin cepte alacağım onu. Klavye olarak ben de biraz daha bakınacağım. Çünkü attıklarınızda Türkçe harfler yok. Aslında Windows'tan yine Türkçe ayarlanabildiğini biliyorum, tuşların yerini de ezbere biliyorum zaten de benim dışında pek bilmeyen birisinin işi olur, o geçer falan. Türkçe karakterleri göremeyince şaşırır, bu sebeple Türkçe karakterli bir klavye arıyorum. Ama dediğim gibi fareyi kesin alıyorum. Yardımlarınız için sağ olun.

Tekrardan çok teşekkürler hocam. Mouse olarak kesin karara vardım, SteelSeries Prime FPS alacağım. O bütçeye SteelSeries'den daha iyi alternatif yok gibi zaten. Fare kesin cepte alacağım onu. Klavye olarak ben de biraz daha bakınacağım. Çünkü attıklarınızda Türkçe harfler yok. Aslında Windows'tan yine Türkçe ayarlanabildiğini biliyorum, tuşların yerini de ezbere biliyorum zaten de benim dışında pek bilmeyen birisinin işi olur, o geçer falan. Türkçe karakterleri göremeyince şaşırır, bu sebeple Türkçe karakterli bir klavye arıyorum. Ama dediğim gibi fareyi kesin alıyorum. Yardımlarınız için sağ olun.

Rica ederim hocam vatan bilgisayarda çok fazla seçenek yok gibi ama yine bulursam buraya atarım fare olarak gerçekten çok iyi fare kendimde kullandım ve bayağı iyi.

Numpadli lazım hocam ya. Peki toplam bütçeyi 2500'den 3000-3100 arasına yükseltirsek olur mu?
Numpadli istiyorsaniz alın

Hocam bazıları hediye çeki satıyor. Hediye çekini satsanız nasıl olur?

@464250 iyi öneriler yapmış.
Yani ortada somut olarak bir çek falan yok ama. Sadece Vatan'dan telefona mesaj geldi şu kadar hediye çeki verilmiştir diye. Yani bizzat benim gidip alışveriş yapmam lazım sanırım.

Yani ortada somut olarak bir çek falan yok ama. Sadece Vatan'dan telefona mesaj geldi şu kadar hediye çeki verilmiştir diye. Yani bizzat benim gidip alışveriş yapmam lazım sanırım.
O zaman yukarıdaki logitech ürünlerden başka çare yok.
Aldığın gibi aldığının 100tl altına sat.
Sonra da geri dön konuya taş gibi ekipmanlar önerelim.

O zaman yukarıdaki logitech ürünlerden başka çare yok.
Aldığın gibi aldığının 100tl altına sat.
Sonra da geri dön konuya taş gibi ekipmanlar önerelim.
Hocam onunla mı uğraşacağım ya :D? Bir de nasıl o kadar hızlı satacağım, nasıl o kadar hızlı alıcı bulacağım. Kullanılmamış ürün olduğu konusunda bana güvenecekler mi? Uğraşmaya pek değeceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı