Dostum çalıişanlar karar vermiyor. mağaza yöneticileri karar veriyor her an değiştirirler. ve indirimin olması herşeye indirim olacak diye bişey değil belirli ürünlere oluyor 3 yıllık vatan bilgisayar müşterisiyim toplamda 35 bin tlyi aşkın alışveriş yaptım hep gidiyorum yani bilirdim öyle bişey olsa.Yılbaşı indirimi demedim hocam, vatan da çalışan bir arkadaşın dediği bu, ocak ortalarına doğru büyük bir indirim daha olacak bekle dedi.Keşke peşin hükümlü konuşmasanız sizde.
Dostum ben yılbaşı indiriminde Gigabyte RX 570 4GB GAMİNG modelini 933 TL'ye aldım sizcede hep çöpe mi gidiyor hayır sadece VATAN köklü bir firma bu yüzden çalışanları vb. çok haliyle masraf ekleniyor.Konuyu okuyamadım, mutlaka tavsiye edilmiştir, sizinde mutlaka bir gerekçeniz vardır fakat Vatan bilgisayar paranızın büyük kısmını çöpe atmak olur. Bütçeniz zaten kısıtlı bunu iyice öldürmeyin.
Çalışanlar karar vermiyor mağaza yöneticileri karar veriyor diyorsunuz, ama diğer yandan öyle bir şey olsa bilirdim diyorsunuz garip bir çelişki.Ayrıca muhteşem cuma gecesi yapılan indirimleri göz ardı edemeyiz tekrar öyle bir indirim gelme olasılığı varken neden beklenmesin.Dostum çalıişanlar karar vermiyor. mağaza yöneticileri karar veriyor her an değiştirirler. ve indirimin olması herşeye indirim olacak diye bişey değil belirli ürünlere oluyor 3 yıllık vatan bilgisayar müşterisiyim toplamda 35 bin tlyi aşkın alışveriş yaptım hep gidiyorum yani bilirdim öyle bişey olsa.
Dostum alışveriş yaptığım yerin yöneticisini tanıyorum haberdar ederdi yani olursada öyle hepsi değil atıyorum mesela işte şu soğutucuda %18 kdv indirimi yapalım derler ve yaparlar. ama öyle hepsinde olacakmış gibi konuşmanız saçmalıktır.Çalışanlar karar vermiyor mağaza yöneticileri karar veriyor diyorsunuz, ama diğer yandan öyle bir şey olsa bilirdim diyorsunuz garip bir çelişki.Ayrıca muhteşem cuma gecesi yapılan indirimleri göz ardı edemeyiz tekrar öyle bir indirim gelme olasılığı varken neden beklenmesin.
Ve ayrıca yılda 1 kez Kara cuma indirimi oluyor sizin dediğiniz olmuyor. yanlış bilgi vermezseniz iyi olur dostum.Çalışanlar karar vermiyor mağaza yöneticileri karar veriyor diyorsunuz, ama diğer yandan öyle bir şey olsa bilirdim diyorsunuz garip bir çelişki.Ayrıca muhteşem cuma gecesi yapılan indirimleri göz ardı edemeyiz tekrar öyle bir indirim gelme olasılığı varken neden beklenmesin.
2. el ekran kartına ne gerek var hocam bence değmez. ama temiz ve garanti kutusu vb. olursa olabilir.Şahsen bazı parçaları 2. el almanı tavsiye etmek isterim , özellikle sistemin en az bozulan parçaları olan RAM ve HDD' yi 2. el bulabilirsen ekran kartı ve ssd alabilirsin
2. el HDD bad sector olabilir. buda onun için kötü olur diye düşünüyorum. Ram işlemci anakart 2. el alsa geriye kalan paraylada ekran kartı kasa psu hdd alır.Şahsen bazı parçaları 2. el almanı tavsiye etmek isterim , özellikle sistemin en az bozulan parçaları olan RAM ve HDD' yi 2. el bulabilirsen ekran kartı ve ssd alabilirsin
Neden saçmalık olsun sizde söylediniz 930 TL ye 570 4GB aldım diye yani yapıla bilir indirimler bunlar saçmalık değil.Ayrıca böyle indirimlerde ufak tefekDostum alışveriş yaptığım yerin yöneticisini tanıyorum haberdar ederdi yani olursada öyle hepsi değil atıyorum mesela işte şu soğutucuda %18 kdv indirimi yapalım derler ve yaparlar. ama öyle hepsinde olacakmış gibi konuşmanız saçmalıktır.
Ve ayrıca yılda 1 kez Kara cuma indirimi oluyor sizin dediğiniz olmuyor. yanlış bilgi vermezseniz iyi olur dostum.
Yanlış bilgi bunun neresinde anlamadım siz kara cuma diye adlandırıyorsunuz ama, Türkiye genelinde muhteşem cuma adı altında indirim yapıldı.Ve ayrıca yılda 1 kez Kara cuma indirimi oluyor sizin dediğiniz olmuyor. yanlış bilgi vermezseniz iyi olur dostum.
Kara cuma günü aldım ve sürekli müşterileri olduğum için ayrıca indirim yaptılarNeden saçmalık olsun sizde söylediniz 930 TL ye 570 4GB aldım diye yani yapıla bilir indirimler bunlar saçmalık değil.Ayrıca böyle indirimlerde ufak tefek
Yanlış bilgi bunun neresinde anlamadım siz kara cuma diye adlandırıyorsunuz ama, Türkiye genelinde muhteşem cuma adı altında indirim yapıldı.
Şahsen 2. el ürünlere güvenen ve daha önce hiç bu konularda kazıklanmamış biriyim2. el ekran kartına ne gerek var hocam bence değmez. ama temiz ve garanti kutusu vb. olursa olabilir.
2. el HDD bad sector olabilir. buda onun için kötü olur diye düşünüyorum. Ram işlemci anakart 2. el alsa geriye kalan paraylada ekran kartı kasa psu hdd alır.
Neden saçmalık olsun sizde söylediniz 930 TL ye 570 4GB aldım diye yani yapıla bilir indirimler bunlar saçmalık değil.Ayrıca böyle indirimlerde ufak tefek parçalara indirim yapıp bırakacaklarını sanmıyorum. Biz ne kadar tartışsak boş bu konu uzar gider bence arkadaşın konusu dışına çıkmadan yardımcı olsak daha iyi.
Yanlış bilgi bunun neresinde anlamadım siz kara cuma diye adlandırıyorsunuz ama, Türkiye genelinde muhteşem cuma adı altında indirim yapıldı.