Vatan Bilgisayar'dan 3000 TL'ye Sistem Önerisi

Neden saçmalık olsun sizde söylediniz 930 TL ye 570 4GB aldım diye yani yapıla bilir indirimler bunlar saçmalık değil.Ayrıca böyle indirimlerde ufak tefek

Yanlış bilgi bunun neresinde anlamadım siz kara cuma diye adlandırıyorsunuz ama, Türkiye genelinde muhteşem cuma adı altında indirim yapıldı.
Kara cuma ile muhteşem cuma arasındaki fark isim olsa gerek. özel günün ne olduğunu biliyor musunuz hocam? :D yılda 1 kez yapılır ve bidaha yapılmaz yapılacaksa da KDV indirimi en fazla yapılır.

Şahsen 2. el ürünlere güvenen ve daha önce hiç bu konularda kazıklanmamış biriyim
evde kullandığım kasada
2.el GTX 750 Tİ,
2. el AMD Phenom 2 X4
2.el 350 watt PSU
2.el 4+4 800 mhz AMD RAM
sıfır 2010 yılından kalma biostar n68s+ anakart
ve canavar gibi çalışıyor
en azından RAM VE PSU'yu 2. el almanda fiyat olarak fayda var
ama güvenemiyorsan ekran kartı ve işlemciden kısıp bu ürünleri alman gerekecek
Dostum PSU konusu biraz korkunç olabilir. belli olmaz ama dediğim gibi fiyatı sıfırından daha ucuz ve garantisi kutusu vb. varsa ayrıca temiz ise alınabilir. ekran kartını 2. el almak kötü olur şu bitcoinin çöküşünden dolayı.
Gerçekten anlamadım burda yılbaşı indiriminde diyorsunuz yukarıda kara cuma sürekli kendinizle çelişiyorsunuz farkındasınızdır umarım.
İkisi bir arada dostum tam yılbaşı indirimine denk geldi ikiside gelince çok ucuza geldi anlatabildim mi daha 7 gün oluyor alalı.
Gerçekten anlamadım burda yılbaşı indiriminde diyorsunuz yukarıda kara cuma sürekli kendinizle çelişiyorsunuz farkındasınızdır umarım.
Nasıl oluyor diyecek olursanız kendime vatan bilgisayardan ayırtmıştım normalde kara cuma günü 1138 TL'ydi ama yılbaşı geldiği için yine indirim yaptılar ve müşterileri olduğum için ayrıca indirim yaptılar bu kadar basit.

İkisi bir arada dostum tam yılbaşı indirimine denk geldi ikiside gelince çok ucuza geldi anlatabildim mi daha 7 gün oluyor alalı.
Bahsettiğiniz kara cumayı anlamadım hala, ikisi bir nasıl oluyor kara cuma dediğiniz indirim kasımda oldu 1 ayı geçti. Gerçekten söylediklerinizin biri birini tutmuyor,neyse uzatmaya gerek yok boşa tartışıyoruz gibi iyi forumlar size.

Bahsettiğiniz kara cumayı anlamadım hala, ikisi bir nasıl oluyor kara cuma dediğiniz indirim kasımda oldu 1 ayı geçti. Gerçekten söylediklerinizin biri birini tutmuyor,neyse uzatmaya gerek yok boşa tartışıyoruz gibi iyi forumlar size.
Şimdi vatan bilgisayarda kara cuma yani sizin muhteşem cumanızın günü gittim ve modelini dedim 1138 TL ama burada değil getirtelim dediler tamam dedim gelmişti ekran kartım benimde işim çıkmıştı haliyle alamamıştım beklettiklerini söyledirler. 1 hafta önce fırsatım oldu ve yılbaşı indirimi olduğunu ayrıca indirim yapacaklarını dediler ve üstüne bide müşteri indirimi aldım bu kadar.

AMD RYZEN3 2200G-MSI RX560 AERO-MSI A320M PRO-VHPLUS-CRUCIAL 8GB RAM-WD 1TB DİSK - Vatan Bilgisayar

Peki bu sistem nasıl sadece içindeki ekran kartını değiştirmem gerektiğini düşünüyorum
Hocam senin konu baya karışmış şu soruna cevap vereyim Vatan' da hazır sistemlerde oynama yapamıyon o Rx 560 ı çıkarıp ben Rx 570 alacam diyemezsin. Birde o gösterdiğin sistem A320 anakartlı 2400 Mhz RAM olan kasası PSU flan hep dandik tırt bir sistem.
Arkadaşların tartıştığı konuya gelirsek Vatan daha geçen hafta çok büyük indirim yaptı büyük çaplı bir indirim yakın zamanda yapmaz gibime geliyor. YIlda 2 defa yapıyor max öyle indirim. Aralardada Seçilmiş ürünlerde yapıyor oda gene kurtarmıyor PC toplayacak adamı. Mesela İşlemcide indirim yapıyor piyasada 150 TL ucuz ama ekran kartı pahalı kasa pahalı PSU pahalı ordan kazandığın kar diğer taraftan gidiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı