Vatan Bilgisayar'dan 3000TL Sistem Tavsiyesi

Hüseyin Aslan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitör dahil olmayacak sisteme. 3000 TL'yi kesinlikle aşamam maalesef :) Oyun oynamalık bir bilgisayar düşünüyorum, grafik ayarları beni tatmin edecek kadar olması yeterli. Oyunlarda ultralarda gözüm yok. İleriye dönük de eklemeler yapabileceğim bir sistem önerebilirseniz çok memnun kalırım.

381596

Bölye bir sistem alabilirsiniz ama tavsiyem, Başka sitelerden almanızdır.
Mesela böyle bir sistem daha iyi olacaktır.

Vatandan toplamak yerine başka sitelerden alamazmısın? Vatandan alınca çok pahalıya denk geliyor.
Başka sitelerden toplayabilirim ancak onda da 6 taksit üzerinden toplam 3000TL yi geçmemem lazım.
Eki Görüntüle 381596

Bölye bir sistem alabilirsiniz ama tavsiyem, Başka sitelerden almanızdır.
Mesela böyle bir sistem daha iyi olacaktır.
Yanıtınız için teşekkür ederim diğer arkadaşın da belirttiği gibi sizde fazla birşey beklenmez diyorsunuz vatandan o fiyata sanırım. 6 Taksit olarak bütçemi aşmadan hazır sistem olarak baksam ne gibi dezavantajları olur acaba?
Ek olarak apu sistem bir sıkıntı çıkarırmı örneğin: Sinerji Value Serisi (Emre Bozkurt) Ryzen 5 2400G 8 (2x4)GB 1TB

Başka sitelerden toplayabilirim ancak onda da 6 taksit üzerinden toplam 3000TL yi geçmemem lazım.

Yanıtınız için teşekkür ederim diğer arkadaşın da belirttiği gibi sizde fazla birşey beklenmez diyorsunuz vatandan o fiyata sanırım. 6 Taksit olarak bütçemi aşmadan hazır sistem olarak baksam ne gibi dezavantajları olur acaba?
Ek olarak apu sistem bir sıkıntı çıkarırmı örneğin: Sinerji Value Serisi (Emre Bozkurt) Ryzen 5 2400G 8 (2x4)GB 1TB
Alınır ama 8x2 RAM yapılırsa iyi olur, Ekran kartsız günümüz oyunlarını açacağını pek sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı