Vatan Bilgisayar'dan 4000 TL sistem önerisi

Bütçe
4000
SSD halihazırda bilgisayarınızda var ise.

Şu anlık bütçe gereği HDD koymadım siz ileride para biriktirerek alın. Toplam 4246 TL.

Bütçenizi aşmayacak bir sistem toplamak için biraz araştırdım. SSD diskiniz olduğundan dolayı herhangi bir depolama birimi koymadım sistemin içine.

Anakart: MSI B460M-A PRO Intel B460 Soket 1200 DDR4 2933(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (677 TL)

İşlemci: INTEL Core i3 10100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (832 TL)

RAM: Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Fury Black DDR4 2666MHz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (625 TL)

Ekran kartı: MSI GEFORCE GTX 1650 GAMING 4G 4GB GDDR5 128bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (1655 TL)

Kasa: ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (412 TL)

PSU: ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (440 TL)

Toplam: 4641 TL tuttu ve bence gayet yeterli bir sistem oldu. İndirimde ürün bulursanız daha ucuza getirebileceğinizi lütfen unutmayın. Sistemi beğenip beğenmediğinizi de belirtebilirsiniz.

NOT: Tüm ürünler Vatan Bilgisayar üzerinden hesaplanmıştır. Alınabilecek en iyisi bu olsa gerek diye düşünüyorum. Umarım alıp bizi hatırlarsınız. :)

Şu anlık bütçe gereği HDD koymadım siz ileride para biriktirerek alın. Toplam 4246 TL.
Topladığınız sistem iyi hoş ama Vatan Bilgisayar zorunluluğu vardı. Bu yüzden benim sistem daha mantıklı geldi ha? :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı