Sistemin amacı ne olacak ? Oyun için mi kullanacaksınız ?
Sistem hem oyun hemde iş için olacakSistemin amacı ne olacak ? Oyun için mi kullanacaksınız ?
Taksitle alacağım için Vatan dan alamak istiyorum diğer sitelee faiz koyuyor.+ Parçaları farklı sitelerden bir miktar daha ucuza alabilirsiniz. 4000 Tl sistemde 300TL boşa çıkartabiliyorsunuz. Tabi parçaya ve indirime göre artabilir veya azalabilir bu miktar.
Gtx 980 alıp i7 6700k yapsam daha iyi olurmuEki Görüntüle 168705
Sihirbaz yardımıyla hızlı toplamak için sinerjiyi kullandım vatanda da aşağı yukarı aynı fiyat çıkacaktır. Monitör olarakta gtx 1070'e minimum 144hz 1080p özellikli bir ürün almalısınız yoksa kartın performansı boşa gider. Örneğin: ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör
GTX 980 Özel soğutmalı GTX 1070'den pahalı olacak.Gtx 980 alıp i7 6700k yapsam daha iyi olurmu
K ibareli işlemciler overclock edilmeye yani hız aşırtmaya müsait işlemcilerdir. Ama bunu overclock edebilmek için Z170 anakart sahibi olman gerekli ayrıca bu işlemcinin kutusundan stok soğutucu çıkmaz, overclock edilen işlemciye de hava soğutma yetmez sıvı soğutma alman gerekir. Bu da bütçeyi hatrı sayılır bir miktarda yukarı çeker. Ben 5000 TL üzerinden hesapladım bütçeni bu kadar değil az bir miktar yukarı çekebiliyorsan i7 6700 (k ibaresi olmayan) alabilirsin. Ekran kartına gelecek olursak GTX 1070 GTX 980'den daha performanslı bir ekran kartı ve aralarında öyle kritik bi fiyat farkı yok. GTX 1070'ten şaşmamanı tavsiye ederim.Gtx 980 alıp i7 6700k yapsam daha iyi olurmu
Vatan Bilgisayarda 1800 TlGTX 980 Özel soğutmalı GTX 1070'den pahalı olacak.
Bende kemdim toplamayı düşünüyorum.Sana tek tavsiyem vatandan alıcaksan eğer bu işten biraz anlıyosan al bilgisayarın tüm parçalarını evde kendin topla bende yeni aldım vatandan 3 gün filan oldu daha kendim topladım canavar gibi makine şuanda sorun çıkacak diye korkma eğer toplayamıyorsanda vatana götür geri kablolamasını yapamadım yardımcı olurmusunuz diye hallederler müşteri hizmetlerine git orda bu işten anlayan adam vardır illaki beraber yapın hatta sende gör çünkü 5 bin tl vericeksin az para değil kendi ellerinde toplamış olursun çokta zevkli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.