İyi misin?Hazır mı toplama mı hocam?
Belki de bu attığınız bağlantıdan mı toplayayım yoksa hazır OEM sistemler mi olsun diye sorduİyi misin?
Vatan demiş. Vatan tüm sistemi oradan alırsanız montaj yapar.
PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar'da uyumluluk kontrolü sağlayan bilgisayar toplama sihirbazı ile kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin.
PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar'da uyumluluk kontrolü sağlayan bilgisayar toplama sihirbazı ile kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin.www.vatanbilgisayar.com
Belki de bu attığınız bağlantıdan mı toplayayım yoksa hazır OEM sistemler mi olsun diye sordu.
Başlık "Vatan Bilgisayar'dan 5000 TL’lik sistem tavsiyesi" OEM de alabilir toplama da.@PanzerTR düşünemiyor işte.![]()
Sıkıntı yok hocam eğlenmek için öyle dedi zaten @326001Başlık "Vatan Bilgisayar'dan 5000 TL’lik sistem tavsiyesi" OEM de alabilir toplama da.
@326001 hazır mı toplama mı diye sormuş.
Toplama için: PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar' da kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin. Uyumluluk kontrolü sağlayan akıllı robot sayesinde hiç bir bilgiye sahip olmadan b
Hazır için: Bilgisayar bileşenleri ve bilgisayar oem parçaları modelleri ve marka seçenekleri ile uygun fiyatlar sadece Vatan Bilgisayar'da.
Burada ikisi farklı şeyler değil.
Adamın illaki "Ben OEM olandan almalıyım, yoksa olmaz." diye bir takıntısı olduğunu sanmıyorum.
Vatan dediğinde PC toplama sihirbazı kullanılamayacak diye bir kaide olamaz.
Varsa da sizce bu benim mi yoksa konu sahibinin mi kusuru?
Ben mi düşünemiyorum, konu sahibi mi?
Vatan PC dediğinde benim aklıma burası geliyor. Burası mı yoksa burası mı diye ayrım düşünmüyorum. Burada bir farklılık, ayrım varsa konu sahibi belirtmeli.
Ben @326001 'ın Vatan PC toplama sihirbazını bilmediğini, unuttuğunu varsaydım hepsi bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.