Vatan Bilgisayardan Alınan Parçaların Montajı Nasıl Yapılır?

Natchgamer

Hectopat
Daha fazla  
Vatan bilgisayardan siparişte bulunup parçaları teslim aldıktan sonra montajını vatan bilgisayara yaptırabilir miyim? Çünkü bilgisayarı kendim toplayamam vatan bilgisayar bu konuda yardımcı olur mu?

Bulunduğun yerde bir Vatan yok mu ? Edirnedeki bile açılalı 1-2 sene oldu, içine girip bulamayacağın şey yok. Bir kaç arkadaşım kendi kasalarını internet almalarına rağmen götürüp içini full dizdiler. Kasayı götür, parçayı seç, takıyorlar yani. Ayrıca bedava olması lazım. ustalık yok :)

Evet var, ürünlerin sayfasında ''WEB'E ÖZEL'' bir ibare bulunuyorsa ürünün internet fiyatı mağazadaki fiyattan daha ucuzdur.

Bayramda aldım bilgisayarımı, %30 indirim vardı sözde, ama her parça internet fiyatına göre 20-150 lira arası daha fazlaydı. İndirim dedikleri zaten zamazingo.

Aslında bilgisayar parçalarını bir araya getirmek çok kolay. Birleştirip birde işletim sistemi kurun olay bitmiştir. Bu kadar emin bilgisayar bölümü okuduğum için konuşuyorum. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı