Vatan Bilgisayar'dan alınan tablet iadesi nasıl yapılır?

Peki tüketici hakem heyetine başvuru yapılsa bir sonuç çıkmaz mı acaba? Saçma sapan bir durum çünkü.
Kanun değişti.
Sadece görmeden internet üzerinden alırsan onlar sana yanlış ürün yollarsalar öyle iade mümkün.

Cihazın marka,model,ram, hafıza,renk kutuda varsa kalem, kılıf ne varsa kutu üzerinde yazıyor . Yani kutuyu açmadan içinde ne var biliyorsunuz.
Neden açıp iade etmeye çalışıyorsunuz.
Aileniz yanlış model aldıysa "Açmadan kutu ve fatura ile mağazaya gidip iade/değişim yapardınız. Üst model almak istiyorum diyerek.""

Örnek; Siz Lenovo m11 tablet istediniz kılıf+kalemli.
Aileniz size Lenovo m10 aldı.
Bu kutuda yazar.
Işlemci,Ram, Hafıza ve renk bilgileri.
Açayım bakayım deneyeyim iade ederim olayı bitti.

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce yani cumartesi günü ailem bana tablet aldı. Fakat tablet benim istediğim modelin altı. Bu tableti iade edebilir miyim? Tablet kutusunu açtık ve baktık istediğim özellikleri karşılamıyor, bana yetmiyor. İade edip bir üst modelini alabilir miyim?
Yukarıda açıkladım
Kutu üzerinde detaylı bilgi olduğu için.
Marka,model,ram, rom yani hafızası.
Açmadan fatura ile değişim iade üst model almak mümkündü!!
Fakat açıp bakıp kurcalayıp ya bu yanlış model,ben bunu beğenmedim iade edeyim olayı bitti.

Vatan degil isterseniz MediaMarket, Teknosa alın aynı şey geçerli.

Aileniz aldı eve getirdi.
Fatura ve kutuda model ve tüm bilgileri yazıyor açmadan geri vermek değiştirmek kolaydı.!!! Değişim/iade olması çok çok zor.

Son düzenleme:
Kanun değişti.
Sadece görmeden internet üzerinden alırsan onlar sana yanlış ürün yollarsalar öyle iade mümkün.

Cihazın marka, model, RAM, hafıza, renk kutuda varsa kalem, kılıf ne varsa kutu üzerinde yazıyor. Yani kutuyu açmadan içinde ne var biliyorsunuz.
Neden açıp iade etmeye çalışıyorsunuz.
Aileniz yanlış model aldıysa "Açmadan kutu ve fatura ile mağazaya gidip iade/değişim yapardınız. Üst model almak istiyorum diyerek.""

Örnek; Siz Lenovo M11 tablet istediniz kılıf+kalemli.
Aileniz size Lenovo M10 aldı.
Bu kutuda yazar.
Işlemci, RAM, Hafıza ve renk bilgileri.
Açayım bakayım deneyeyim iade ederim olayı bitti.

Yukarıda açıkladım
Kutu üzerinde detaylı bilgi olduğu için.
Marka, model, RAM, ROM yani hafızası.
Açmadan fatura ile değişim iade üst model almak mümkündü!
Fakat açıp bakıp kurcalayıp ya bu yanlış model, ben bunu beğenmedim iade edeyim olayı bitti.

Vatan degil isterseniz MediaMarket, Teknosa alın aynı şey geçerli.

Aileniz aldı eve getirdi.
Fatura ve kutuda model ve tüm bilgileri yazıyor açmadan geri vermek değiştirmek kolaydı! Değişim/iade olması çok çok zor.

Cevabınız için çok teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı