Vatan Bilgisayar'dan alınan ürünlerin teşhir olma ihtimali var mı?

Merakımdan soruyorum, Vatan'dan hazır sistem aldığımızda ya da monitör vesaire normal fiyattan alsak bile kullanılıp iade edilmiş ya da teşhir ürün verme olasılıkları var mı?
İnternetten alınan ürünler çoğunlukta veya daha ziyade şansına iade kabul edilebiliyor. Şubeden şubeye göre değişir. İade kabul edildiğinde, bu durumda teşhir damgası yiyebiliyor. Satış esnasında özellikle mağazadan almaya çalıştığınızda yetkili satıcı mutlaka belirtiyor.

Ancak hazır sistemlerde iade kabul edilmiyor. Yani ben öyle biliyorum, şu ana kadar hiç hazır sistem alıp da iade edebilen bir müşteri görmedim. Keza monitör için de geçerli. Ama hiç bir koşulda, ister iade ürün olsun, ister teşhir ya da outlet ürün olsun, normal fiyat ile satamazlar. Kanunen aykırı bir durum. İşte bu yüzden jelatin ve bandrol bunun için var.

İnternetten alınan ürünler çoğunlukta veya daha ziyade şansına iade kabul edilebiliyor. Şubeden şubeye göre değişir. İade kabul edildiğinde, bu durumda teşhir damgası yiyebiliyor. Satış esnasında özellikle mağazadan almaya çalıştığınızda yetkili satıcı mutlaka belirtiyor.

Ancak hazır sistemlerde iade kabul edilmiyor. Yani ben öyle biliyorum, şu ana kadar hiç hazır sistem alıp da iade edebilen bir müşteri görmedim. Keza monitör için de geçerli. Ama hiç bir koşulda, ister iade ürün olsun, ister teşhir ya da outlet ürün olsun, normal fiyat ile satamazlar. Kanunen aykırı bir durum.
Hocam ben vatandan hazır sistem ile monitör aldım ama baya konu açılmış önceden işte sistemlerin içine falan teşhir ürün koyuyorlar vesaire falan.

Hocam ben vatandan hazır sistem ile monitör aldım ama baya konu açılmış önceden işte sistemlerin içine falan teşhir ürün koyuyorlar vesaire falan.
Bana göre outlet ürünler gibi geldi. Yani kutusunu açıp vitrinde sergileniyor. Depoda parça kalmayınca mecburen vitrinde kalma parçaları takıyorlar. Bunu gözümde gördüm yani.

Zamanında 2019 yılında Ryzen 5 3600 işlemcisi almak istediğimde adamlar vitrinden 3600X vermeye çalıştılar. Yani bu kabul edilemez.

Hazır sistem alırsanız, montaj yaptırmayın.
Size gondersinler, montajı kendiniz yapın.
Kutuların açılmıs olup olmadıgını daha iyi anlar vebilirsiniz vs.

Hazır sistem alırsanız, montaj yaptırmayın.
Size gondersinler, montajı kendiniz yapın.
Kutuların açılmıs olup olmadıgını daha iyi anlar vebilirsiniz vs.
Ben mağazadan almıştım valla montajını yapıp verdiler ama teşhir ürünü falan diye belirtmediler. Ekran kartını zaten vitrinde sergileseler de kullanılmadıktan sonra bir şey olmaz herhalde.

Ben mağazadan almıştım vallahi montajını yapıp verdiler ama teşhir ürünü falan diye belirtmediler. Ekran kartını zaten vitrinde sergileseler de kullanılmadıktan sonra bir şey olmaz herhalde.

Siz magazada görmüşünüz hocam, internetten alınca insanlar bilemiyor ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı