Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem önerisi

Ahmetcan10

Centipat
Merhaba arkıdaslar Vatan Bilgisayar'ın OEM hazır sistemlerini almayı dusunuyorum. Amacım oyun oynamak.
Iki sistem arasında kararsiz kaldim.

Intel oyunlar icim daha iyi ama test videolarini izledigimde R5 2600 yuzde 40-50 calisirken i5 9400F ise yuzde 70-80 civarlarında calisiyor.
Vatan Bilgisayar'daki gorevli AMD'yi bana onerdi. Insallah uzun sure kullanacagim icin hangi sistemi onerirsiniz?
Son olarak Vatan'da satilan orijinal Win 10(750 TL) mu alayim yoksa internette satilan Windows 10 OEM key mi alsam? Bir arkidasim internette alinan keylerin kredi karti vb. özel bilgilerini caldigini soyluyor. Dogru mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeş buda 1660 ti ryzen 5 2600 ve daha ucuz bunu al bence 1000 tl daha iyi şeyler yaparsın

Dosya Ekleri

• 15555.png
    15555.png
    69,4 KB · Görüntüleme: 258
Nolur 750₺'ye Windows alın. Diğerleri kredi kartı bilgilerini, tüm hesap bilgilerinizi çalıyor.
Birader yanlış bilgi verme insanlara ben 2 senedir kullanıyorum hiçbir sorunu çıkmadı hatta birden fazla bilgisayarda çalıştırdım.

Bu sistemi al daha iyi sistemi alırken yanına aynı RAM'den 1 tane daha eklersen iyi olur ileride masrafa girmezsin yükseltme için.

Birader yanlış bilgi verme insanlara ben 2 senedir kullanıyorum hiçbir sorunu çıkmadı hatta birden fazla bilgisayarda çalıştırdım.

Bu sistemi al daha iyi sistemi alırken yanına aynı RAM'den 1 tane daha eklersen iyi olur ileride masrafa girmezsin yükseltme için.

Cidden ciddiye alıp cevap vermeniz çok garip. Umarım 15 yaşından büyük değilsinizdir, öyleyseniz sıkıntı büyük çünkü.
Dostum yok öyle bise 750 TL veren yoktur w10 a ironi yaptınız sanırım
Evet. Ancak insanlar her şeyi çok ciddiye alıyor. Kurumsal kullanıcılar satın alıyor ancak.

İlk önce cevaplarıniz icin tessekkur edrim
Windows 10 keylerde farklı cesitleri var diye duydum oem realty key , mak key vb . Bazılarında key lisanları tek bir pc kontrolunde olabilir diye soylediler
Pc de karar degistirdim
Nasıl bir sistem fiyatida iyi 1000 tl fazla verip ti almaya gerekyok diye dusunuyorum(tek fanlı rtx 2060 bulundugum yerin sicakligina pek yeterli gelmez )
Vatanda anakartlarin kutularinda bir bant yok yani daha once kullanip kullanilmadigini (kullanilmasa bile ele almak bile statik elektrikle zarar verebiliyor diye biliyorum )bilemeyiz vatan bilgisayarın her subesindemi boyle yoksa ellerinde az stok oldugu icinmi boyle yapiyorlar bilmiyorum bilgisi olan varmı?
kardeş buda 1660 ti ryzen 5 2600 ve daha ucuz bunu al bence 1000 tl daha iyi şeyler yaparsın
Kardes Bu sistem ti degil gtx 1660
Bende bunun amd islemcilisini dusunuyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı