Vatan Bilgisayar'dan i5 11400F hazır sistem nasıl?

Bu ilgimi çekti. Diğer arkadaşlarda beni aydınlatsın.
Hocam bu sistem de güzel.6750xt 6700xt'den daha güçlü. Ancak işlemci farkı ve ddr5 farkı ile yine o fark kapanacak. AM5 gitmek daha mantıklı olacaktır.

Hocam bu sistem de güzel. 6750XT 6700XT'den daha güçlü. Ancak işlemci farkı ve DDR5 farkı ile yine o fark kapanacak. AM5 gitmek daha mantıklı olacaktır.

Bence de hocam attığınz sistem daha iyi galiba DDR5 açısından MHz açısından,

Şu.

Peki şu an ne yapmam lazım? Önerirmisin AM5.
Hocam valla yalan olmasın senin bütçe tam kaos bütçesi. 6700xt 6750xt ama ddr4 ya da 4060ti seçeneklerin var. Biraz zor tercih olacak. Ama geleceğe dönük olması için AM5 tercih edilir. PSU FSP Yapın.

Ben 6750xt tercih ederim. Devamı sizin. Kesin birşey önerirmisiniz?

Ben 6750xt tercih ederim. Devamı sizin. Kesin birşey önerirmisiniz?
Hocam 6750xt tercih etmenizin nedeni 6750'nin 6700xt'den daha güçlü olması. 10 15 fps falan. Ancak işlemci farkı ve DDR farkı ile o fark kapanıyor zaten. Ekstra olarak ddr5 sisteminiz oluyor.

PSU FSP yapmalı.

Hocam 6750xt tercih etmenizin nedeni 6750'nin 6700xt'den daha güçlü olması. 10 15 fps falan. Ancak işlemci farkı ve DDR farkı ile o fark kapanıyor zaten. Ekstra olarak ddr5 sisteminiz oluyor.
Ekte hangi sistemden bahsettiniz? Bir sürü sekme açık hangisi DDR5.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…