Vatan Bilgisayar'dan i5 11400F hazır sistem nasıl?

Hocam biriniz bana GameGaraj sitesinden 25K güzel bir PC önerebilir mi? RTX olsun.
GameGaraj olmasının özel bir nedeni var mı? Pek güzel seçenekler bulamadım ama bakıyorum.

Olay DLSS değil burada, Frame Generation. Sektörün kas gücünü yavaş yavaş terk ettiğini görmek o kadar da güç değil. Aşırı verimli kart, yeni nesil RT ve tensor çekirdeklerinin yapabildikleri aradaki biraz kas gücünü ve 4GB VRAM farkını bugün tam olarak kapatamasa bile maksimum 2 seneye gülünecek bir farka getirecek.
Vallahi hocam 4060'a sıcak bakamayacağım sanırım. Hani 3060 ti mi 4060 mı derseniz gözüm kapalı 4060. 4060 serisi direkt yazılıma para vermek. Ben direkt 6700xt alırdım. Vram, AM5 farkı. Zaten arada kas gücü farkı olduğu için ölçeklendirme yazılımları 2 kartta da açık olunca bir farkları kalmıyor. Hal böyle olunca aradaki vram farkı ve DDR5 farkı kazanıyor.

Gamegarajı bayadır duyuyorum. Güvenilir heralde. Mesela bu konuda çoğu siteyi ilk kez senden duyuyorum.
Güvenilir olmayan saçma sapan sitelerden öneri yapacak halimiz yok. GameGaraj'da güzel seçenekler yok maalesef.

Vallahi hocam 4060'a sıcak bakamayacağım sanırım. Hani 3060 ti mi 4060 mı derseniz gözüm kapalı 4060. 4060 serisi direkt yazılıma para vermek.
Yazılıma, güç tüketimine ve kısaca geleceğe para vermek demek. Her gün her gün değiştirilecek şeyler değil bunlar, geleceğe yönelik 6700XT'ye göre çok daha iyi bir seçenek olduğu aşikar. Tabii sizin öneriniz de işlemci gücü isteyen işler için gerçekten uygun fakat oyunculuk için RTX 4xxx serisi şu an tam olarak önde olmasa da birkaç seneye farkını belli edecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı