Vatan Bilgisayar'dan İşletim Sistemi Almak

Hocam OEM alındığın da desteği Windows vermez demişsiniz. Ne gibi bir durumda desteğe ihtiyaç duyulur acaba ?

OEM lisans tek kurulumdur ve başka bilgisayara kuramazsiniz ancak kutulu lisans öyle değildir zaten fiyatlardan da bunu anlarsınız normalde Windows 10 home 499 TL kurulu ancak OEM lisans ise 60 yada 70 TL ye piyasa da vardır ancak dikkat etmek lazım daha önce serial kullanılmış mı?

Bence Windows 7 kutulu lisans alın ve yukseltin yüzde 50 kâr edersiniz

Kutulu lisans ömür boyu Microsoft garantilidir

Windows 7 hala yukseltilebiliyor tarih falan hikaye

Hocam OEM alındığın da desteği Windows vermez demişsiniz. Ne gibi bir durumda desteğe ihtiyaç duyulur acaba ?
Windows'tan aldığın ürün için istediğin kadar Windows ile iletişime geçebilirsin. OEM ürün için sadece aldığın firma ile iletişime geçebilirsin. Windows destek vermez. Aldığın firmaya göre dolandırıcıya denk gelirsen sorun yaşarsın. Ama sorun olmaz genelde. Aldığın bir OEM ürünü ömür boyu kullanabilirsin. Sıkıntı olmuyor genelde. Olan sorunlarda dediğim gibi dolandırıcılık olursa olur.

Ben 2012 senesinde kutulu Windows 7 home premium almıştım. Windows 10 a gecebiliyorum sıkıntı yok

Hocam iyi araştır denemesi bedava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…