Vatan Bilgisayar'dan Kasa Önerisi

Daha fazla  

Cevabın için teşekkürler. Üçü içinde en şık masterbox lite 5 duruyor . peki bu kasadaki güç kaynağı yeterli olur mu ? üst düzey bir ekran kartı almayacağım.

Hocam internetten sipariş vermek istemiyorum. İzmir içi Vatan Bilgisayar dışında alternatif bilmiyorum.
Sistemde ekran kartı yok şu an. İlerde alırsam kafamda giriş seviyesi modeller var. Kasadaki güç kaynağı fena değilse yükseltmek istemem.

Vatan Bilgisayar üzerinden alacağınız kasa çok daha pahalı olacaktır. İnternet'ten alışveriş yaparsanız daha ucuza daha iyi ürünler elde edebilirsiniz.

Düzenleme: Teknobiyotik güvenilir.

İnternetten sipariş verirken başıma 1-2 talihsiz durum geldi. 3.5-4k gibi fiyatlarla alışveriş yapmaya korkuyorum açıkcası. Vatan bilgisayarın yüksek fiyatlarından haberim var.
Ben de sistemi Vatan'dan topladım ama piyasadan daha ucuza geldi KDV indiriminden dolayı. Sana tavsiyem indirim olmadıkça bulaşma, hem internetten alırsan haklarını daha aktif kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı