Evet arkadaşlar 2500TL - 3000Tl'lik 2 ayrı bilgisayar toplayabilir misiniz ? Oyun için kullanacağım. Bu arada bütün parçalar Vatan Bilgisayar'dan olursa sevinirim direk oradan sipariş vereceğim. Bir de son olarak parçaların zahmet olmasa birde linklerini koyabilir misiniz ?
Not : Windows'un ne kadara geldiğini ve DVD falan eklemeyi unutmazsanız sevinirim. Yani bu işlerden çok anlamam ama normal bir marka bilgisayar da neler varsa DVD filan onları da ekleyebilir misiniz? Monitörde ekleyebilir misiniz acaba ve HDD 1TB olursa çok sevinirim.
Not 2 : Bu toplayacağınız bilgisayar beni ne kadar götürür?
Not 3 : Eğer Asus'un bazı oyuncu bilgisayarları 3000 TL ise ve beni 2-3 sene götürürse onları da alabilirim
Şu an fazla vaktim olmadığı için parçaları sonra toplarım. Toplanacak bilgisayar seni ne kadar götürür dersen; Aslında her şey senin beklentine bağlı. Oyunları açsın bana yeter gibi bir düşüncen varsa uzun bir süre kafan rahat olacak. Yok ben en az 60 Fps istiyorum dersen işler değişir
Asus'un hazır bilgisayarlarından alabilirsin. Gayet güçlü kasaları var. O kasalar seni 2-3 sene rahat götürür diye düşünüyorum.
Kasma veya donma yapmasın yeter. Bu arada 1 veya 2 tane Asus'un bilgisayar örneklerinden atabilir misin? Ve bu kasayı Aralık sonunda almayı planlıyorum. Vatan'da Aralık sonu kesin indirime girer mi?
SSD eksik bir tek. Bir de hesaplamada yanlışlık var, ekran kartsız oradaki parçalar zaten toplamda 1700 TL civarında, mkeshnoda'nın topladığı sistemde.