byb32k3
Kilopat
Daha fazla
Evet arkadaşlar 2500TL - 3000Tl'lik 2 ayrı bilgisayar toplayabilir misiniz ? Oyun için kullanacağım. Bu arada bütün parçalar Vatan Bilgisayar'dan olursa sevinirim direk oradan sipariş vereceğim. Bir de son olarak parçaların zahmet olmasa birde linklerini koyabilir misiniz ?
Not : Windows'un ne kadara geldiğini ve DVD falan eklemeyi unutmazsanız sevinirim. Yani bu işlerden çok anlamam ama normal bir marka bilgisayar da neler varsa DVD filan onları da ekleyebilir misiniz? Monitörde ekleyebilir misiniz acaba ve HDD 1TB olursa çok sevinirim.
Not 2 : Bu toplayacağınız bilgisayar beni ne kadar götürür?
Not 3 : Eğer Asus'un bazı oyuncu bilgisayarları 3000 TL ise ve beni 2-3 sene götürürse onları da alabilirim
Not : Windows'un ne kadara geldiğini ve DVD falan eklemeyi unutmazsanız sevinirim. Yani bu işlerden çok anlamam ama normal bir marka bilgisayar da neler varsa DVD filan onları da ekleyebilir misiniz? Monitörde ekleyebilir misiniz acaba ve HDD 1TB olursa çok sevinirim.
Not 2 : Bu toplayacağınız bilgisayar beni ne kadar götürür?
Not 3 : Eğer Asus'un bazı oyuncu bilgisayarları 3000 TL ise ve beni 2-3 sene götürürse onları da alabilirim