Arkadaşlar bu videodaki PC'yi almak istiyorum ancak Vatan Bilgisayar çok da güvenilir gelmiyor bana. Şikayet ve sorunları okuya okuya artık almaktan vazgeçeceğim kimisi diyor teknik desteği yok kimisi diyor bir PC aldım 3-4 kere PSU 1 kere ekran kartı değişti. Bunlar beni gerdi açıkcası bu videoyu görmeden önce şu PC'yi almayı düşünüyordum QP bilişim daha güvenilir ve neredeyse hiç kötü yorumu yok. Ancak 10700K, daha iyi bir sıvı soğutma ve daha yüksek depolama alanı hem dış görünüş açısından bu videodaki daha çok cezbediyor beni. Siz ne dersiniz sizce Vatan'a güvenmeli miyim?
Sinerjiden al, ben aldım bayağıdır kullanıyorum çok da rahat. Hiçbir problem çıkarmadı. Teslim süresi 1 hafta (Covid'den önce). WhatsApp numaralarındaki yardımcı kişinin biraz Türkçesi sıkıntılı başka bir sorun yok.
Sinerjiden al, ben aldım bayadır kullanıyorum çok da rahat. Hiçbir problem çıkarmadı. Teslim süresi 1 hafta (covidden önce). WhatsApp numaralarında ki yardımcı kişinin biraz türkçesi sıkıntılı başka bir sorun yok .
Vatan en güvenilir Türkiye'de. Her şeyimi oradan aldım. Mağazaya gidip montaj yaptırıp test yaptırıp araba ile getiriyorsunuz bu kadar. Vatan'da da şikayet olmuştur her yerde var şikayet. Milyonlarca insan var.