Vatan Bilgisayar'dan PC alınır mı?

Exomir

Centipat
Arkadaşlar bu videodaki PC'yi almak istiyorum ancak Vatan Bilgisayar çok da güvenilir gelmiyor bana. Şikayet ve sorunları okuya okuya artık almaktan vazgeçeceğim kimisi diyor teknik desteği yok kimisi diyor bir PC aldım 3-4 kere PSU 1 kere ekran kartı değişti. Bunlar beni gerdi açıkcası bu videoyu görmeden önce şu PC'yi almayı düşünüyordum QP bilişim daha güvenilir ve neredeyse hiç kötü yorumu yok. Ancak 10700K, daha iyi bir sıvı soğutma ve daha yüksek depolama alanı hem dış görünüş açısından bu videodaki daha çok cezbediyor beni. Siz ne dersiniz sizce Vatan'a güvenmeli miyim?

Önceden almayı düşündüğüm PC:QP Ventus - i7 9700K / 16GB / RTX 2080 Super 8GB/ 240GB SSD Oyun Bilgisayarı.
Videodaki PC;
Videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC:INTEL 10700K-MSI RTX2080 SUPER GAM.X TRIO-MAG Z490 TOMAHAWK-CORSAIR 480GB-16GB - Vatan Bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerjiden al, ben aldım bayağıdır kullanıyorum çok da rahat. Hiçbir problem çıkarmadı. Teslim süresi 1 hafta (Covid'den önce). WhatsApp numaralarındaki yardımcı kişinin biraz Türkçesi sıkıntılı başka bir sorun yok. :p

Vatan en güvenilir Türkiye'de. Her şeyimi oradan aldım. Mağazaya gidip montaj yaptırıp test yaptırıp araba ile getiriyorsunuz bu kadar. Vatan'da da şikayet olmuştur her yerde var şikayet. Milyonlarca insan var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı