Vatan Bilgisayar'dan PC toplama önerisi

Bütçe
15000
Selam. 15bin bütçe ile i9 işlemcili PC toplanır mı Vatan'dan
Dostum o kadar büyük bir bütçeyle AMD toplaman daha iyi olabilir. Bu kadar bütçen şu an varsa ileride upgrade etmek istersen eğer AMD tarafında Intele nazaran daha güçlü işlemciler var. Onun dışında Vatan'dan bilgisayar toplanır. Ben haziran ayında bir sistem aldım. Söyledikleri kadar pahalı değil parçalar. Ve eğer bir sıkıntın olursa her zaman yardımcı oluyorlar.
Mümkün değil başka sitelerden daha iyi sistem toplarsınız.
Bro neden olmasın insanlar sanıyor ki Vatan sürekli çok pahalı satıyor. Ben 5k ya monitör dahil sistem topladım çatır çatır yardım ediyorlar bana. İnternetten de baktım parçalara ayrıca sanıldığı kadar fark yok.

Dostum o kadar büyük bir bütçeyle AMD toplaman daha iyi olabilir. Bu kadar bütçen şu an varsa ileride upgrade etmek istersen eğer AMD tarafında Intele nazaran daha güçlü işlemciler var. Onun dışında Vatan'dan bilgisayar toplanır. Ben haziran ayında bir sistem aldım. Söyledikleri kadar pahalı değil parçalar. Ve eğer bir sıkıntın olursa her zaman yardımcı oluyorlar.

Bro neden olmasın insanlar sanıyor ki Vatan sürekli çok pahalı satıyor. Ben 5k ya monitör dahil sistem topladım çatır çatır yardım ediyorlar bana. İnternetten de baktım parçalara ayrıca sanıldığı kadar fark yok.
Git vatandan al dostum diğer siteler hakkinda bı ton şikayet var. Bazıları hala anlamamis YouTuberlarin onerdigi malum sitelere paranı kaptiriyosun sonunda destek sıfır en azından vatan sağlam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı