Vatan Bilgisayar'dan PC toplama

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan PC toplayacağım, %18 KDV indirimleri gerçekten çok uygun fiyatlar sağlıyor (en azından benim için).
Bu bileşenler için Vatan'dan anakart, RAM (2x8), hdd/ssd önerir misiniz? Bunların hepsi için bütçem yaklaşık 1300 TL. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Öneriden önce dikkatimi çeken başka bir şey var. Kasa ve işlemci sepete eklenmiyor. Stok yok gözüküyor.

RAM:

SSD:

GSKILL 8GB SniperX Orman Kamuflaj DDR4 3000Mhz CL16 1.35V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam sizce bu ramler alınır mı şimdi buldum
1- İndirim 20 dakika sonra bitiyor.
2- Mağazalar açık değil. Sadece internetten satış yapılıyor.
Vatan zaten bu kdv indirimlerini sıkça yapıyor mağaza açıldığı ve kdv indirimi olan bir gün gideceğim.

OC versiyon olduğu için bunu öneriyorum bir de alabilirsen 2x8 3200 MHz RAM takabilirsin.
Bu fiyata 3200 MHz yok bence kaçırma bunu buradan alıp kendin takabilirsin.

Arkadaşlar dün ben ekran kartı konusu açmıştım güncel konu olduğu için yazıyorum kusura bakmayın lütfen, ama gerekli bilgileri yazıyorum ama bir türlü alamıyorum sebebini de anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…