Vatan Bilgisayardan PC toplamak

Aynı gün içerisinde siz parayı ödedikten sonra toplarlar. Şube hakkında bilgim yok ama standarttır. Yanlarında durabilirsiniz.

Bende Adana Çukurova şubesinden toplayacağım , Adana da toplayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Bende toplatıcam yakın zamanda. Ankara söğütözünemi gideyim Batıkent şubesinemi kararsiz kaldım.

.

Merhaba arkadaşlar,

Bursa Nilüfer Vatan Bilgisayar şubesinden toplamayı düşünüyorum ben de. Daha önce orada bilgisayar toplamış arkadaşlar yardımcı olabilir mi? İşlerini güzel yapıyorlar mı? Kablo düzeni vs konusunda dikkatli davranıyorlar mı?

Şimdiden teşekkürler.

Youtube da technopat ekibinin yaptığı pc montajlarını izlemenizi tavsiye ediyorum. Bana montajı sevdiren technopat ekibine tesekkür ediyorum

Ben Perşembe günü ekran kartı ve kasa aldım. Montajı yapan arkadaş kablolamaya özen gösterdi.

Peki parçaları vatandan alıp tanıdığımız bir bilgisayarcıya toplatmak mantıklı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…