Vatan Bilgisayar'dan PSU tavsiyesi

OPwarchef

Hectopat
Yer
Ankara
Merhabalar, bana 500 Watt ile 650 Watt arası bir güç kaynağı almam gerekiyor, buna benzer bir konu açmıştım ama parçayı Vatan'dan almam gerektiği için diğer önerilen PSU'yu alamıyorum ne yazık ki. Önerebileceğiniz bir PSU var mı Vatan Bilgisayar'dan ? Corsair VS serisi nasıldır ? Thermaltake RGB serisi nasıldır ?

İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair VS serisini önermiyorum. Kronik ses ve cızırtı problemine sahip.

THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
THERMALTAKE LITEPOWER 650W GÜÇ KAYNAĞI

Alınabilir modeller. Aman çalışanlarının önerilerini alıp da Everest, Frisby gibi markalara bulaşmayın.

Peki bu iki model arasında hangisini tercih etmeliyim ?

COOLER MASTER WATT 80PLUS 750W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI

THERMALTAKE SMART PRO 80PLUS BRONZE 750W FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

1. İleriye dönük bir amaçla seçtim 750 watt’ı
2. Vatan Bilgisayar’da 600-700 watt aşağısı PSU lar hep Everest gibi markalar.

Sistem diğer bir konumda yer alıyor telefondan girdiğim için sistemin listesi yok.

Vatan dan neden alışveriş yapılmaması gerektiğini birinci elden gözlemlemişsiniz aslında, burada tavsiye edilecek hangi güç kaynağı olursa olsun en pahalısı Vatanda olacak, çeşit az olduğu için eliniz kolunuz bağlı kalıp fiyatının karşılığı olmayan ürünü almak zorunda kalacaksınız, kalitesiz marka ve model tavsiye edecek kadar vicdandan yoksun olmaları gibi. Umuyorum bir seçenek çıkar ve oradan almak zorunda kalmazsınız

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı