Vatan Bilgisayar'dan RTX 5070 hazır sistem alınır mı?

Açıkçası PC Hocasının sistemini de beğenmedim. Özellikle o seçilen PSU patladığı için V2 çıkardılar. O koyulan da V1 diye tahmin ediyorum. Kasa, bellek, anakart seçimleri de daha iyi olabilir. İncehesap'ta tavsiye edebileceğim hazır sistem göremedim.

Tam olarak neyi beğenmediniz hocam

Açıkçası PC Hocasının sistemini de beğenmedim. Özellikle o seçilen PSU patladığı için V2 çıkardılar. O koyulan da v1 diye tahmin ediyorum. Kasa, bellek, anakart seçimleri de daha iyi olabilir. İncehesapta tavsiye edebileceğim hazır sistem göremedim.
Hocam o PSU'nun bir sıkıntı çıkaracağını hiç zannetmiyorum. Patlama olayı çok nadir ve her PSU da olabilen bir olay. Sistem fiyatına göre uygun. Daha iyi bir sistem için daha fazla bütçe gerekiyor. O bütçeye bu sistem gayet iyi oluyor bu vesileyle.

Hocam başkasının beğenmesine bakmayın fiyat 200.000 lere çıkar şaşarsınız. Siz beğendiyseniz birkaç kişiye daha sorun ve alın gitsin.

PSU dediğim gibi sorunlu versiyon. Kasa ve sıvı soğutma tamamen görsellik üzerine. Görselliğe önem veren biriyseniz sıkıntı yok ama f/p oranını bozuyorlar. Bu ikiliye para saçarken anakarttan kısılmış bu bütçede gaming x ax , msi pro b650-p wifi veya muadilleri alınmalı, 7500fe PBO şart, bu anakartla VRMleri yakmadan stabil uzun süre kullanmak zor. Bellek CL38 yüksek kaliyor

Hocam o PSU'nun bir sıkıntı çıkaracağını hiç zannetmiyorum. Patlama olayı çok nadir ve her PSU da olabilen bir olay. Sistem fiyatına göre uygun. Daha iyi bir sistem için daha fazla bütçe gerekiyor. O bütçeye bu sistem gayet iyi oluyor bu vesileyle.

Hocam başkasının beğenmesine bakmayın fiyat 200.000 lere çıkar şaşarsınız. Siz beğendiyseniz birkaç kişiye daha sorun ve alın gitsin.
Siz beğendiyseniz dediğin kişi bilmediği için fikir danışıyor bırak da kendi beğenerek almasın. Aynı bütçede daha iyisi toplanabiliyor 1000TL bile oynamadan toplanabilir. PSUnun patlayacağını sanmıyorum ne demek. İnternette yabancı kanallarda yüzlerce içerik yorum var. Niye sistemi ve kendimi riske atayım? İhtimal binde bir bile olsa kaçınılmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

PSU dediğim gibi sorunlu versiyon. Kasa ve sıvı soğutma tamamen görsellik üzerine. Görselliğe önem veren biriyseniz sıkıntı yok ama F/P oranını bozuyorlar. Bu ikiliye para saçarken anakarttan kısılmış bu bütçede Gaming X AX, MSI Pro B650-P Wi-Fi veya muadilleri alınmalı, 7500FE PBO şart, bu anakartla VRM'leri yakmadan stabil uzun süre kullanmak zor. Bellek CL38 yüksek kalıyor

Siz beğendiyseniz dediğin kişi bilmediği için fikir danışıyor bırak da kendi beğenerek almasın. Aynı bütçede daha iyisi toplanabiliyor 1000TL bile oynamadan toplanabilir.

Hocam dediğim gibi varsa daha iyisi atarsanız mutlu olurum

PSU dediğim gibi sorunlu versiyon. Kasa ve sıvı soğutma tamamen görsellik üzerine. Görselliğe önem veren biriyseniz sıkıntı yok ama f/p oranını bozuyorlar. Bu ikiliye para saçarken anakarttan kısılmış bu bütçede gaming x ax , msi pro b650-p wifi veya muadilleri alınmalı, 7500fe

PSU dediğim gibi sorunlu versiyon. Kasa ve sıvı soğutma tamamen görsellik üzerine. Görselliğe önem veren biriyseniz sıkıntı yok ama f/p oranını bozuyorlar. Bu ikiliye para saçarken anakarttan kısılmış bu bütçede gaming x ax , msi pro b650-p wifi veya muadilleri alınmalı, 7500fe PBO şart, bu anakartla VRMleri yakmadan stabil uzun süre kullanmak zor. Bellek CL38 yüksek kaliyor

Siz beğendiyseniz dediğin kişi bilmediği için fikir danışıyor bırak da kendi beğenerek almasın. Aynı bütçede daha iyisi toplanabiliyor 1000TL bile oynamadan toplanabilir.
Hocam adam hazır sistem istiyor tek tek toplamak değil.....

Hocam dediğim gibi varsa daha iyisi atarsanız mutlu olurum

Bu sisteme yapılacak değişiklikler:
Anakart: Wifi ile oynayacaksanız MSI Pro B650M-A Wifi ethernet ile oyanayacaksanız Gaming X AX

RAM: XPG Caster 6000MHz CL30

SSD: SN5000 1TB

Soğutucu: MP7

PSU dediğim gibi sorunlu versiyon. Kasa ve sıvı soğutma tamamen görsellik üzerine. Görselliğe önem veren biriyseniz sıkıntı yok ama F/P oranını bozuyorlar. Bu ikiliye para saçarken anakarttan kısılmış bu bütçede Gaming X AX, MSI Pro B650-P Wi-Fi veya muadilleri alınmalı, 7500FE PBO şart, bu anakartla VRM'leri yakmadan stabil uzun süre kullanmak zor. Bellek CL38 yüksek kalıyor

Siz beğendiyseniz dediğin kişi bilmediği için fikir danışıyor bırak da kendi beğenerek almasın. Aynı bütçede daha iyisi toplanabiliyor 1000TL bile oynamadan toplanabilir. PSU'nun patlayacağını sanmıyorum ne demek. İnternette yabancı kanallarda yüzlerce içerik yorum var. Niye sistemi ve kendimi riske atayım? İhtimal binde bir bile olsa kaçınılmalı.

Bu attığınız PSU incehsaptaki sistemde benim düşündüğüm

Bu sisteme yapılacak değişiklikler:
Anakart: Wi-Fi ile oynayacaksanız MSI Pro B650M-A Wi-Fi Ethernet ile oyanayacaksanız Gaming X AX

RAM: XPG Caster 6000MHz CL30

SSD: SN5000 1TB

Soğutucu: MP7

Sistem güzel duruyor işlemci yeterli midir sence

Bu attığınız PSU incehsaptaki sistemde benim düşündüğüm

Sistem güzel duruyor işlemci yeterli midir sence
PBO açık 7500f ile 7600x neredeyse aynı işlemciler. Arada saat hızı farkı var. 7600xin tek farkı kaliteli silikonları seçip hızaşırtma yapıyorlar. Seçtiğim parçalar rahatça PBO acılabilecek parçalar.

Kusura bakmayın ben PC Hocası ile Oblivion sistemi karıştırmışım PC Hocası daha alınabilir Obliviona göre.

PBO açık 7500F ile 7600X neredeyse aynı işlemciler. Arada saat hızı farkı var. 7600XIN tek farkı kaliteli silikonları seçip hızaşırtma yapıyorlar. Seçtiğim parçalar rahatça PBO acılabilecek parçalar.

Kusura bakmayın ben PC Hocası ile Oblivion sistemi karıştırmışım PC Hocası daha alınabilir Obliviona göre.

9600X bu arada işlemci dediğim gibi bu sistem iyi ama PSU da biraz kaldım burada da

PBO açık 7500F ile 7600X neredeyse aynı işlemciler. Arada saat hızı farkı var. 7600XIN tek farkı kaliteli silikonları seçip hızaşırtma yapıyorlar. Seçtiğim parçalar rahatça PBO acılabilecek parçalar.

Ayrıca aldığım gibi overclock atmak istemiyorum açıkçası

Son düzenleme:
9600X bu arada işlemci dediğim gibi bu sistem iyi ama PSU da biraz kaldım burada da
PC Hocası PSU kötü ama kasa çok iyi. Ramler ve anakart kötü ama 9600x iyi. Bu sistemi 10 yıl kullanırım yeni işlemciler çıktıkca yeni versiyona değişirim derseniz benim önerimi alın. Ama ben sistemi olduğu gibi senelerce kullanırım işim bitince satarım derseniz PC Hocası alın.

Ayrıca aldığım gibi overclock atmak istemiyorum açıkçası
Siz daha konsol mantığındasınız uğraşmayıp aldığım gibi kullanayım kafasındasınız PC Hocası alıp geçin o zaman üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı