Vatan Bilgisayar'dan RTX 5070 hazır sistem alınır mı?

Teşekkürler peki PC hocasında parça olarak şunlar yerine şunu seçmek cok daha mantıklı olur dediğiniz ne var

Teşekkürler peki PC hocasında parça olarak şunlar yerine şunu seçmek cok daha mantıklı olur dediğiniz ne var
Alternatifler kısıtlı, değiştir dediğim yok. Belki rgb seviyorsanız 150TL farkla rami rgb yapabilirsiniz.

Alternatifler kısıtlı, değiştir dediğim yok. Belki RGB seviyorsanız 150TL farkla RAM'i RGB yapabilirsiniz.

Peki teşekkürler muhtemelen bunu alacağım bu İyzico %10 indirim nedir biliyor musunuz ve nasıl yararlanılıyor

Hocam direkt tek tek attığım parçalara bakabilirsiniz sıvı soğutma dahil 67k tutuyordu

Peki teşekkürler muhtemelen bunu alacağım bu İyzico %10 indirim nedir biliyor musunuz ve nasıl yararlanılıyor
Ödeme adımında iyzico aracılığıyla ödüyorsunuz kendi kredi kartınızı kullanabilirsiniz. Fakat aynı tel. no ile iyzico hesabınız olmali ve uygulamasından kampanyaya katıla basmalısınız. Sanırım limiti 1000TL idi müthiş bir fırsat değil sistem toplayanlar için. Bir de bakiye olarak geliyor nakite dönüşmüyor.

Hocam montaj az çok bilgim var ama yapabilirmiyiö bilemiyorum 65 maxiumum bütçem var 2- 2+

Hocam montaj az çok bilgim var ama yapabilirmiyiö bilemiyorum 65 maxiumum bütçem var 2- 2+
Yaparsınız o halde hocam. Hazır sistemleri oldum olası sevmedim. Sevmeyeceğim de. İlla ki bir yerden kısıyorlar. Özellikle son zamanlarda aşırı kötü PSU koyuyorlar. Sanki bütün sistem PSU'ya emanet değilmiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…