Vatan Bilgisayar'ın sahtekarlığı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu incelemede bulunan Fortnite sahnesinde, oyun Ultra ayarlarda, anlaşılıyor. 63 FPS demişler. Mümkün değil. Kaldı ki kadının eline bakarsanız oyunun ayrı farenin ayrı oynadığı bariz belli. Çok şaşırtmadı beni.

Klasik Türk firması çok da şaşırmamak gerek. Kesinlikle Türk firmalarindan alışveriş yapmam, imkanım oldugu sürece de Türk malı kullanmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten 2000 TL ürünü 3000 TL'ye insanlara en kalitesi bizde deyip kandırıyorlar. Malum, aileler de en iyisini alalım diye düşündükleri için kapılıyorlar bu tuzağa. Yazık gerçekten. Geçen mağazalarına gittim, da V2 alacaktım. Sorduğum zaman OEM'deki tek kişi bildi o da bizde yok dedi 😂 rezillik.

Bu şüpheye nasıl kapıldın? Nasıl anladın yani? Kadın çok da belli etmiyordu.

LoL'de zaten hareket etmek için wasd kullanmaya çalışıyor. Farkındaysanız sağ tıka yukarı doğru sürükleyip 1 kere tıklıyor ama karakter aşağıya gidiyor 😂😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu incelemede bulunan Fortnite sahnesinde, oyun Ultra ayarlarda, anlaşılıyor. 63 FPS demişler. Mümkün değil. Kaldı ki kadının eline bakarsanız oyunun ayrı farenin ayrı oynadığı bariz belli. Çok şaşırtmadı beni.

LoL'de 6 levelde bomboş haritada farming yapıyorken 47 FPS alıyorlarsa Fortnite'ta nasıl oluyor da 63 FPS alıyorlar :D? Donanımı dahi uyuşmayan başka bilgisayarlardan çekilmiş videoları oynatıp sanki anlık oynuyorlarmış gibi göstermek ve leş gibi bir bilgisayarı böylesine yöntemlerle övmeye çalışmak çok başarısız olmasına hiç değinmiyorum dolandırıcılığın daniskasıdır. Vatan yine şaşırtmadı.

Aslında mümkün olabilir. Fortnite için grafikleri aşırı kötü yapan bir mod var ve cidden işe yarıyor ama kadının güya oynadığı Fortnite grafikleriyle böyle bir FPS alması mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı