Vatan Bilgisayarın Yanlış Taksit Vermesi

TELEMAK

Kilopat
Arkadaşlar vatan bilgisayardan aldığım bilgisayarın taksidini iki kartla yapmıştım birini 9 taksit diğerini ise 5 taksit yapıcaktı fakat 5 taksit olanı 2 taksit yapmış. Şimdi gitsem söylesem düzelebilirler mi? Acil yardım edin arkadaşlar çok zor durumdayım.

Çoktan konuştum. Kredi kartı İNG bankın Pegasus kartı olduğu için arkasında bonus özelliği var diye yazmasına rağmen (şimdi hangi özelliği olduğunu unuttum bonusdu sanırım) bonus özelliği olmamasından dolayı (bu mantıksızlığı bende anlamadım) banka taksit vermemiş. Olan bana oldu allahtan 2 ayrı kart ile çekmiştim. Şimdi 2 ayda toplam 1600 TL ödeyeceğim bu karta. Dikkatsizlik başa bela alırken fişleri kontrol etmem lazımdı.

Alalı 1 ayı geçti. Ürünü aldığım gibi kullanmaya başlamıştım. İade alacaklarını zannetmediğim için mecbur böyle 2 ay idare edecez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı