Vatan bugünkü saçma iş görüşmesi

Daha önce böyle bir deneyimim olmadı ama amaçları zaten bilgisayar bilginden çok ürün satışı ve müşteri iletişimi vs. değil mi?

Abime gecen Vatan'dan C25 real me tel adık adama soru soruyorum Android 11 mi ısınma falan var mı diye telefonun özellik kağıdına bakıyordu.
Herkes iyi değil tabi ona yapacak birşey yok çoğu boş takılıyor . Sen kendin araştırıp alıp çıkacaksın.

Daha önce böyle bir deneyimim olmadı ama amaçları zaten bilgisayar bilginden çok ürün satışı değil mi?

Her şey e ticaret yaparken satış yapıp laptop satarken telefon kabı satıp kasa toplamak.
Herkes iyi değil tabii ona yapacak bir şey yok çoğu boş takılıyor . Sen kendin araştırıp alıp çıkacaksın.

E hani mülakat Skype falan

Dostum sende belli bir miktar agresiflik var umarım görüşme esnasında kendini tutuyorsundur.

Türkiye'deki kurumsal firmaların tipik öğrenci istismarı. Ucuz işçiyiz hepimiz. Özellikle niye mühendislikten çağırdıklarını soruyorsan da teknolojiyle nispeten daha haşır neşir bölümler oldukları için. Satış elemanı yazılım bilmiş bilmemiş kimsenin umrunda olmaz.

Dostum sende belli bir miktar agresiflik var umarım görüşme esnasında kendini tutuyorsundur.
Yok be hocam agresiflik bi yapım yok
Hee be aradığım yorum çok yaşa

Telefon, bilgisayar satacak adam aranıyorsa sizin konuşma beceriniz ve sosyalliğiniz ölçülür. Ağzı laf yapmayan birini satış yerine koymazlar. Aynı şey yazılımla da ilgili olarak söylenebilir.

Yani teknolojik ürün satacak birinde yazılım bilgisi aranmaz.

Telefon, bilgisayar satacak adam aranıyorsa sizin konuşma beceriniz ve sosyalliğiniz ölçülür. Ağzı laf yapmayan birini satış yerine koymazlar. Aynı şey yazılımla da ilgili olarak söylenebilir.

Laf yapmasa insan kaynakları niye müdürle görüştürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…